Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Της εξήγησα ότι...»! Όσα υποστήριξε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου! (Βίντεο)

Ξανά στα δικαστήρια η Άβα Γαλανοπούλου!

«Της εξήγησα ότι...»! Όσα υποστήριξε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου! (Βίντεο)
News 29.06.2018 20:13

Για ακόμη μια φορά βρέθηκε η ηθοποιός- Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της. Τον κατηγορεί ότι την ξεγέλασε την κατέστρεψε οικονομικά!

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, αγαπήθηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος είχε πάει να την δει στο θέατρο και το ίδιο βράδυ, ήρθαν πιο κοντά. Έγιναν ζευγάρι, όμως η σχέση αυτή αποδείχτηκε ολέθρια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Flashback! Θυμάστε την Μπακοδήμου το '97; Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στο look της!

Σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου και ο σύντροφός της, βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι στο δικαστήριο της Λάρισας. Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κατηγορούμενος φαίνεται να είπε:

Δείτε ακόμη: Αντίστροφη μέτρηση για την Φλορίντα Πετρουτσέλι! Ποζάρει με μαγιό στον 9ο μήνα και «κλέβει» την παράσταση!

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με αγάπησε. Το 2007 μου έδωσε τα χρήματα επειδή με αγαπούσε. Ήξερε τα προβλήματα μου με κάποιους πελάτες. Το 2013 της εξήγησα ότι προσπαθούσα να βρω μια λύση. Βρέθηκα σε τέλμα. Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να της επιστρέψω τίποτα. Δεν έχω καθόλου λεφτά.»

Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου, παραδέχτηκε πως η ηθοποιός τον αγάπουσε παράφορα, όμως τόνισε ότι όταν έγινα ζευγάρι- εκείνη ήξερε πως ήταν παντρεμένος. Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο του στην αρχή της σχέσης τους! Η ίδια, είχε πει πως 6 μήνες μετά της είπε ότι είναι σε διάσταση και της σύστησε τις κόρες του.

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Share