Survivor Panorama: Η Σαλαταφερίδου "καρφώνει" την Δαλάκα! "Πίσω από τις κάμερες..." (Βίντεο)

Ποια η σχέση τους;

Survivor Panorama: Η Σαλαταφερίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama, βρέθηκε η καλεσμένη η Εύη Σαλταφερίδου!

Η ίδια, μεταξύ των άλλων απάντησε και για την φίλια με την Κατερίνα, που σταμάτησαν να μιλάνε μόλις έγινε ανακατανομή των ομάδων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: "Πάλι καλά που έχω την Άννα..."! Το σπίτι δεν στηρίζει τον Παναγιώτη! (βίντεο)

«Πρώτα από όλα δεν έχω κάνει επίθεση στην Κατερίνα. Νομίζω το έχουν δει όλοι αυτό. Απλά έβγαινα και έλεγα την γνώμη μου σε αυτά που έλεγε....Ότι έλεγα για την Κατερίνα μπροστά σε όλους έλεγα και στις συνεντεύξεις μου, ενώ η Κατερίνα δεν έκανε το ίδιο...Όταν λες στο συμβούλιο "Εγώ θα κάνω παρέα με την Ευή και ναι θέλω να είμαστε φίλες και μου λείπει η Εύη", απαντάω εγώ ότι δεν γίνεται να σου λείπω και να μην βρίσκεις πέντε λεπτά ή να μη μου λες καλήμερα και πίσω από τις κάμερες να λες "Έκανε καλά που απομακρύνθηκε..."»

Η ίδια εξήγησε ότι από την ημέρα που άλλαξαν ομάδες και δεν μιλούσαν στεναχωρήθηκε πολύ που δεν μιλούσαν- ενώ ένιωθε ότι όταν κέρδιζε σκεφτόταν τις κινήσεις της μην κάνει κάποια κίνηση και ενοχληθεί η Κατερίνα! Η ίδια, εξήγησε ότι πέρα ότι είναι "εγωίστρια", που το ξέρει και η ίδια- η Εύη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πει ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: