Τζέσυ Παπουτσή: Το "Κορινάκι" αποχαιρετά την μοναδική "κυρία Κόλλια" με μια ανάρτηση που φέρνει δάκρυα....

Η φωτογραφία που μας συγκίνησε...

Τζέσυ Παπουτσή: Το

Από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Τζέσυ Παπουτσή, όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στο πένθος.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως δεν τα κατάφερε και το τρανταχτό της γέλιο θα το ακούμε πλέον μόνο μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε... Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμα: Τζέσυ Παπουτσή: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού; (βίντεο)

Ένας από τους ρόλους που το κοινό αγάπησε ήταν αυτός της "κυρίας Κόλλιας" στη σειρά "Πάτερ Ημών" στον Ant1. Η ηθοποιός υποδυόταν την κουτσομπόλα γειτόνισσα που ήθελε να τα μαθαίνει όλα όμως δεν της κρατούσε κανείς κακία γιατί είχε χρυσή ψυχή!

Δείτε ακόμα: Έφυγε η Τζέσυ Παπουτσή και μένουμε με τις ψωνάρες, τις βίζιτες, τις ατάλαντες και τις ηθοποιούς του Instagram...

Στο σήριαλ έπαιζε και η Κορίνα Δαμουλιανού που έκανε την μικρή Κορίνα. Το "Κορινάκι" λοιπόν αποχαιρέτησε την αγαπημένη της "κυρία Κόλλια" με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook που τη συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα... "Τέτοιες στιγμές ότι και να πεις είναι λίγο…Καλό Παράδεισο αγαπημένη μου «Κα Κόλλια»… ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση: