"Άγριος τύπος..."! Η προκλητική εμφάνιση του Σπαλιάρα σε πασίγνωστη ηθοποιό που την σόκαρε!

Της εμφανίστηκε με....

Μια περίεργη πρώτη γνωριμία είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας- με πασίγνωστη ηθοποιό, αφού ο Σπαλιάρας εμφανίστηκε με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση!

Την αποκάλυψη, έκανε ο Νίκος Αναδιώτης, στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10», που καλεσμένη βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Φωτογραφίες του Βαλαβάνη- Βασάλου από την Κωνσταντινούπολη!

Όσο για το πως γνωρίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Μαρία Κωνσταντάκη;

«... Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία», είπε ο Νίκος Αναδιώτης!

Η Νικολέττα Ράλλη αργότερα, πρόσθεσε: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ»

«Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά.», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη!