Απίστευτο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην εγγονή της Μοσχολιού και τον άντρα της Ζήνα: "Μην δείχνεις τον κ@λο σου για να σε παρω στα σοβαρά"!

Απίστευτη διάλογοι!

Απίστευτο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην εγγονή της Μοσχολιού και τον άντρα της Ζήνα:

Ένας μυστικός πόλεμος μαίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού της Βίκυς Μοσχολιού «Άνθρωποι μονάχοι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Πέγκυ Ζήνα.

Όλα άρχισαν όταν η εταιρία Minos ΕΜΙ έστειλε στις αδελφές Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου, που εκπροσωπούν τη Βίκυ Μοσχολιού, μια επιστολή για να βάλει την εισαγωγή του τραγουδιού με τη φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας σε μια νέα διασκευή του «Άνθρωποι μονάχοι», το οποίο έχουν γράψει ο Γιάννης Σπανός και ο Γιάννης Καλαμίτσης. Διαβάστε παρακάτω...

«Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του "Άνθρωποι μονάχοι" τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς το αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας» αναφέρει στην «Espresso» η μικρότερη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας, Ευαγγελία Δομάζου.

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Μετά από όλα αυτά μέσα από την σελίδα που έχει ανοίξει η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού στο facebook, έλαβε χώρα μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην εγγονή της Βίκυς Μοσχολιού και τον σύζυγο της Πέγκυ Ζήνα!

"Κύριε Λύρα, κακώς ανεβάζετε τέτοια βίντεο και χρησιμοποιείτε τους φανς της γυναίκσας σας Πέγκυς Ζήνα να υποστηρίξουν κάτι που δεν στέκει! Κρίμα! Θα έπρεπε να αναδείξετε την δική της δισκογραφική δουλειά...τις δικές της επιτυχίες και όχι να στηρίζεστε έτοιμους δρόμους καταξιωμένων καλλιτεχνών...", ήταν μερικά από αυτά που έγραψε η ίδια με τον Γιώργο Λύρα να της απαντά:

"Αρχικά, βγάλε την φωτογραφία που δείχνεις των κ@λο σου σε κοινή θέα για να μπορέσω να σε πάρω στα σοβαρά! Δεύτερον στο πιάνο παίζει ο Γιάννης Σπανός ανόητη"! Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί: