“Πρόβατα! Καμία ελπίδα!”: Ξαναχτυπά η Σοφία Λεοντίτση μετά το κράξιμο για το... ξέσπασμά της! “Καλά στα' λεγε η Τουνάρα”

“Πρόβατα! Καμία ελπίδα!”: Ξαναχτυπά η Σοφία Λεοντίτση μετά το κράξιμο για το... ξέσπασμά της!   “Καλά στα' λεγε η Τουνάρα”

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Λεοντίτση έριξε τα βέλη της σε κάποιους παίκτες και παίκτριες που μετά τη συμμετοχή τους στο Power of Love, φαίνεται πως έχουν καβαλήσει το καλάμι!

Η ίδια συγκεκριμένα έγραψε: "Μπαίνω και χαζεύω τους παίκτες του power of love και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;; Ποιοι νομίζουν ότι είναι ;;; Βγήκε η μάπα σας στην τηλεόραση 4-5 μήνες παιδιά επειδή πήγατε να το παίξετε γαμπροί και νύφες! Δεν ανακαλύψατε την πενικιλίνη .... ζώα ε ζώα! Ο άλλος λέει σε ένα live του «αυτή τη στιγμή είστε 10.000 άτομα στο live μου και αυτό δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία του Instagram!» ΠΑΡΤΑ κι εσύ!!!! Για να μην πω για τις δικές μου με τα ψωνίστηκα στορυ που βλέπω να κάνουν σαν χαζογκόμενες ! Από το my style rocks και από το power of love βγήκατε χρέπια πήρε ο κ@λος σας αέρα και δείξατε τι πάει να πει βλαχιά!" (Δείτε εδώ την ανάρτησή της) Διαβάστε παρακάτω...

Κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους της απάντησε ωστόσο, γράφοντας σε σχόλιό: «Συγγνώμη αλλά ποια νομίζεις ότι είσαι που θα προσβάλλεις τη Στελλάρα και τον Πάνο μας; Εσύ είσαι καλύτερη; Αυτοί βρήκαν την αγάπη τους και δεν μπορείς να τους κρίνεις εσύ κοπελιά. Η Τουνάρα η μπομπάρα καλά στα είχε πει τότε».

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα!

Και η ίδια του απάντησε; «Χρειάζεστε μια καλή ψυχοθεραπεία… Πρόβατα του τηλεοπτικού τηλεμάρκεντινγκ. Καμία ελπίδα σε αυτόν τον τόπο». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: