Η απατεωνιά και το μεγάλο ψέμα της παραγωγής! Τι συνέβη με την Αθηνά Χρυσαντίδου στο Ραντεβού στα Τυφλά;

Τι αποκάλυψε η παίκτρια του Power of Love;

Η απατεωνιά και το μεγάλο ψέμα της παραγωγής! Τι συνέβη με την Αθηνά Χρυσαντίδου στο Ραντεβού στα Τυφλά;

Με αποκαλυπτική διάθεση αλλά και... εμφάνιση μίλησε για όλους και για όλα!

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκτρια που δέχθηκε απίστευτα σκληρή κριτική αλλά και πολύ αγάπη όσο βρισκόταν στο σπίτι του Power of Love, άνοιξε την καρδιά της στo youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο

Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει για την ηλικία της και τη συμμετοχή της στο Ραντεβού στα Τυφλά! Αλλά ας πάρουμε τα θέματα ένα ένα με τη σειρά!

Τι συμβαίνει με την όμορφη Αθηνά; Ήθελε να βρει απελπισμένα την αγάπη και είχε πάρει σβάρνα τα παιχνίδια ή "παίχτηκε" κάτι άλλο;

"Η συμμετοχή μου στο Ραντεβού στα Τυφλά προέκυψε μέσω πρακτορείου, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω εγώ κι ας λένε πολλοί "τη βλέπουμε σε όλα τα realities αγάπης, δεν μπορεί να βρει την αγάπη αυτή η κοπέλα; Καμία σχέση, δεν ήθελα να βρω τον έρωτα μου, το έκανα για να δειχτώ!" λέει και ξεκαθαρίζει τη θέση της!

Δείτε ακόμη: Διαζύγιο - βόμβα στην showbiz! Μετά από 24 χρόνια τα διέλυσαν όλα...

Και με την ηλικία της; Τι γίνεται; Πόσο χρονών είναι τελικά; 18; 19; Ή 20;

"Μάλλον έγινε κάποιο λάθος, γιατί ήμουν 18. Οι άνθρωποι δεν το ήξεραν όταν με επέλεξαν, μετά τους είπα ότι μόλις είχα κλείσει τα 18 και συμφώνησαν απλά να μην με ρωτήσουν στον αέρα για να μην μας βάλουν μέσα... Γέλαγαν κιόλας! Τώρα είμαι είκοσι!" αποκάλυψε η Αθηνά!

Το λες και απατεωνιά το εσκεμμένο ψέμα της παραγωγής!