Survivor 2: "Με πλήγωσε..."- Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο συμβούλιο! Χαμός ανάμεσα σε Κατερίνα και Νικόλα! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Survivor 2:

Ακόμη ένα συμβούλιο ξεκίνησε γεμάτο εντάσεις, βγαίνοντας στην επιφάνεια παράπονα των παικτών και όσα τους έχουν στεναχωρήσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι είναι και δικαίωση ότι κέρδισε το σημερινό αγώνισμα, αφού όπως εξήγησε είχε ακουστεί σε παλαιότερο συμβούλιο ότι δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη από τότε που έφυγε η Ροδάνθη! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια είπε ότι το παραπάνω γεγονός την έχει πληγώσει, αφού όλοι γνωρίζουν πως είναι αγωνιστικά σαν άνθρωποι! Η ίδια τόνισε, ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της την καλύτερη, αλλά γνωρίζει ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Δεν είχα όφελος..."- Η απορία μας λύθηκε! Αυτός είναι ο λόγος που αγωνίστηκε η Δαλάκα! (βίντεο)

Ο Νικόλας Αγόρου, είπε ότι ο καθένας έχει αποδείξει το αξίζει αγωνιστικά και ποια είναι η προσωπικότητα του- ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το είχε αναφέρει εκείνος απευθυνόμενος στην Εύη. Ο Νικόλας είπε ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ καλή παίκτρια, απλά καλώς ή κακώς έτσι ήταν οι επιλογές που επέλεγε την Ροδάνδη, μια πιο αδύναμη παίκτρια. Όταν έφυγε η Ροδάνθη εκείνη την εβδομάδα και είχε να ανταγωνιστεί την Εύη- εξίσου δυνατή παίκτρια, πήρε την ασυλία η Εύη.

Ο ίδιος, τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει την Κατερίνα ή να αναιρεί ή να λέει κάτι αρνητικό για εκείνη.Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να την στεναχωρήσει και ζήτησε συγγνώμη!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Θα είναι και οι δύο...."- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται! Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι Διάσημοι! (βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: