"Έχω γίνει ατίθασος!" - Αποκαλυπτικός για όλα παίκτης του Survivor! - Οι τραυματισμοί, η αποχώρηση και το φαγητό...

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού

Ο μπαρμπά - Στρουμφ του φετινού Survivor, ο παίκτης που ηλικιακά ήταν ο μεγαλύτερος και φρόντιζε τους υπόλοιπους παίκτες, μίλησε για όλα...

Ο Στέλιος Κρητικός παραχώρησε συνέντευξη... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο κύκλος των... χαμένων διαρροών του Survivor! Σε αναμμένα κάρβουνα η παραγωγή λίγο πριν τον τελικό!

...και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη γυναίκα της ζωής του, στα παιδιά του αλλά και στο ριάλιτι επιβίωσης.

"Ήθελα να φτάσω στον τελικό αλλά ήταν θέμα τραυματισμού. Τα γόνατα μου επιβαρύνθηκαν πάρα πολύ από τους συχνούς τραυματισμούς και την αδυναμία. Τα γόνατα μου είναι πολύ άσχημα τραυματισμένα αυτή τη στιγμή και ακόμα δεν έχω γίνει καλά. Έτσι, ήταν φυσικό κι επόμενο να έρθει η αποχώρηση μου κάποια στιγμή, αλλά αισθάνομαι γεμάτος. Έζησα 3,5 μήνες μέσα στο παιχνίδι, αν ήμουν καλά, γερός, γιατί είχα να προσφέρω πάρα πολλά στην ομάδα μου." είπε ο Στέλιος στο περιοδικό Λοιπόν για την περίοδο που άνηκε στην ομάδα των Διασήμων.

Για το καλογυμνασμένο σώμα που... ξεφούσκωσε όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο; Τι είπε; "Έχω πάρει τα 15 κιλά που έχασα στο παιχνίδι και μάλιστα έχω πάρει και 5 κιλά παραπανίσια. Στο σύνολο έχω πάρει 20 κιλά. Έχω κάνει το γνωστό «σωσίβιο» πλέον, είναι η πρώτη φορά. Το Survivor ήταν η αφορμή για να χαλάσει το σώμα μου. Βέβαια, το «σωσίβιο» θα το χρησιμοποιήσει η κόρη μου στη θάλασσα, γιατί είναι ακόμα 2 χρονών και δεν ξέρει μπάνιο, οπότε θα μου χρειαστεί!"

Δείτε ακόμη: Εντοπίστηκε ο 23 χρόνος φαντάρος! Τον βρήκαν σε γειτονιά στα Καμίνια... Απίθανη εξέλιξη! Σπάνε οι φίλοι του....

Και φυσικά μίλησε και για την γυναίκα του που λατρεύει! "Με φροντίζει, με προσέχει, αλλά εγώ πλέον γίνομαι ατίθασος και ζητάω γλυκά. Φεύγω, πάω στο περίπτερο, παίρνω γλυκά, παγωτά και άλλα, διάφορα, μόνος μου και τα κρύβω!" είπε για την ατασθαλίες που κάνει μετά το παιχνίδι!