Φινάλε για την εκπομπή! Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου δυο χρόνια μετά... - Η αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν...

Φινάλε για την εκπομπή! Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου δυο χρόνια μετά... - Η αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν...

Φινάλε και για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Φτιάξε Καφέ να στα πω"!

Η παρουσιάστρια μετά από δυο χρόνια, έριξε αυλαία.... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βλάχος - Τριανταφυλλίδου: «Έπεσε πείνα στην Αμερική και θυμήθηκαν την Ελλάδα τα καραψώνια»

"Κάθε τέλος μια νέα αρχή, ήταν δυο υπέροχα χρόνια που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου ποτέ, επαγγελματικά και προσωπικά", είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αλλά και η Ανθή Βούλγαρη μίλησε με συγκινητικά λόγια: "Ήταν δύο πολύ ωραία χρόνια, το στήσαμε από την αρχή κάποιοι από εδώ πέρα. Μου σταθήκατε πάρα πολύ σε κάτι πολύ δύσκολο που είχα, σας ευχαριστώ όλους!", ανέφερε η δημοσιογράφος.

Τον λόγο πήρε η Κατερίνα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της: "Μελλοντικά μπορεί με κάποιους να συνεργαστούμε, με κάποιους μπορεί να μην ξανασυνεργαστούμε αλλά δεν έχει σημασία, θα βλεπόμαστε κι αυτό δεν αλλάζει τη σχέση μας. Σας ευχαριστώ γιατί ήταν τα δύο καλύτερά μου χρόνια".

Δείτε ακόμη: Εντοπίστηκε ο 23 χρόνος φαντάρος! Τον βρήκαν σε γειτονιά στα Καμίνια... Απίθανη εξέλιξη! Σπάνε οι φίλοι του....

Για το τέλος όμως κράτησε και την αποκάλυψη... "Εγώ ανανέωσα εδώ και θα συνεχίσω να είμαι και για τα επόμενα δύο χρόνια στον σταθμό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που με πίστεψαν και με στήριξαν. Σας υπόσχομαι ακόμα πιο ωραία πράγματα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν"