Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο...

Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Και σήμερα είμαστε εδώ με την τελευταία διαρροή ασυλίας για φέτος! Το Survivor 2 έφτασε στο τέλος του, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε το ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Γιατί όλοι οι σταρ στο «Ε» των «φτύνουν» και κάνουν ότι δεν τον ξέρουν...


Μπορεί ακόμα ο ΣΚΑΙ να μην μας έχει δώσει το trailer του σημερινού επεισοδίου ωστόσο εμείς μπορούμε να σας πούμε ότι ξέρουμε τα πάντα! Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία αλλά και ποιος θα αποχωρήσει.

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Και σήμερα ο στίβος μάχης θα είναι... κλασικό ενώ οι γυναίκες θα έχουν ειδική μεταχείριση στον στόχο. Ηλίας και Χάρης καλούνται να βγάλουν εκτός μάχης τις γυναίκες της παρέας. Ο Ηλίας πλέον είναι ο μόνος Μαχητής, μετά και την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου, ωστόσο οι αρχικές πληροφορίες του αναφέρουν πως απόψε δεν θα καταφέρει να πάρει την ασυλία, η οποία θα πάει σε κάποια από τις γυναίκες!

Δείτε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: 8 εκατομμύρια δάνειο από τράπεζα για κτηνοτροφικά απόβλητα! Σκάνδαλο ή επιχειρηματική ευστροφία;

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Έχουμε και λέμε... Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δυο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως από την κάλπη θα βγει το όνομα του Ηλία! Είναι ο μόνος Μαχητής που έχει μείνει στην παραλία και είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να θέλουν να τον βγάλουν εκτός.

Προσοχή, δεν πρόκειται για σίγουρη διαρροή! Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα επιστρέψουμε με τις επιβεβαιωμένες και τσεκαρισμένες πληροφορίες μας!