Ελένη Μενεγάκη: Μέσα στα νεύρα η παρουσιάστρια με τους παπαράτσι! - Πως αντιδράει ο Μάκης;

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Μέσα στα νεύρα η παρουσιάστρια με τους παπαράτσι! - Πως αντιδράει ο Μάκης;

Μέσα στα νεύρα είναι η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα!

Ο λόγος; Μα φυσικά η παπαράτσι που καραδοκούν σε κάθε της βήμα για να τραβήξουν ένα καρεδάκι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γεμάτη ευτυχία η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της! Οι νέες φωτογραφίες και τα καταγάλανα νερά που μας ταξίδεψαν!

Η παρουσιάστρια είναι υποψιασμένη, έχε έμπειρο μάτι πια και μπορεί να καταλάβει πότε υπάρχει φωτογράφος κάπου γύρω της...

Σίγουρα δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και κάποιες φορές η Ελένη "βγαίνει" εκτός εαυτού με τους παπαράτσι αφού θέλει λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό της και την οικογένεια της!

Πριν ξεκινήσει λοιπόν το tour στα ελληνικά νησιά, η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν στην Άνδρο όπου προσπαθούσε να χαλαρώσει μαζί με τον σύζυγο της Ματέο και την μικρή Μαρίνα.

Κατάλαβε η Ελένη ότι εκείνη τη στιγμή που πήγαιναν για μπάνιο, υπήρχαν παπαράτσι έτοιμοι να τους απαθανατίσουν και "τσίτωσε"!

Πως έδειξε στον φωτογράφο ότι έχει νευριάσει; Μα φυσικά με τον μόνο τρόπο και το μόνο.. όπλο που είχε εκείνη τη στιγμή! Το μεγάλο της καπέλο!

Προσπαθούσε να κρυφτεί, έκανε απότομες κινήσεις και έκανε φανερή τη δυσαρέσκεια της!

Δίπλα της ο Ματέο με την μικρή Μαρίνα, ξέγνοιαστοι και οι δυο, χαιρόντουσαν την βόλτα στην παραλία ενώ ο τρυφερός μπαμπάς χάιδευε την πατούσα της μικρής.