Σοκ! Προσπάθησαν να ληστέψουν τον Andrea Bocelli... ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του!

Τι είπε ο τενόρος;

Σοκ! Προσπάθησαν να ληστέψουν τον  Andrea Bocelli... ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του!

Μια εφιαλτική νύχτα για τον τενόρο Andrea Bocelli και την οικογένεια του, αφού προσπάθησαν να τον ληστέψουν όταν ήταν μέσα στο σπίτι με καλούς τους φίλους!

Ο ίδιος παραχωρώντας συνέντευξη στην Corriere Della, μίλησε για το περιστατικό περιγράφοντας το περιστατικό που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου! Που βρέθηκε η παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της!

«Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα και μόλις είχαν επιστρέψει από το Τόρε ντελ Λάγκο, όπου συμμετείχα στο φεστιβάλ Πουτσίνι και στο σπίτι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, περίπου δώδεκα, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου Βερόνικα και κάποιοι φίλοι μας. Ακούσαμε μία φωνή ότι κάποιοι μπήκαν στο χώρο», Ο ίδιος εξήγησε ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο- ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι ήταν ερασιτέχνες και αφελείς, αφού όπως εξήγησε το σπίτι τους συνεχώς έχει κόσμο και φυλάσσεται.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ρετουσαρισμένες vs Αρετουσάριστες φωτογραφίες από τις διακοπές της! Αποκλειστικό!

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ερασιτέχνες και αφελείς. Όλοι ξέρουν ότι το σπίτι μας είναι πάντα γεμάτο από κόσμο και φυλάσσεται συνεχώς. Επιπλέον δεν έχει μέσα τίποτα πολύτιμο που να θέλει κάποιος να κλέψει».», είπε χαρακτηριστικά ο Andrea Bocelli !

Η σύζυγός του Βερόνικα, είπε: «Ήταν δύο με μάσκες του σκι και σκοινιά. Είπαν ότι είχαν και όπλα, αλλά εμείς δεν τα είδαμε» και τόνισε: «έγινε συμπλοκή με τους φύλακες του σπιτιού, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν. Έξω τους περίμενε ένα αυτοκίνητο και ένα τρίτο άτομο».