Βγάζει γλώσσα (κυριολεκτικά!) η Κατερίνα Στικούδη! - Η ακομπλεξάριστη και υπερβολική εμφάνιση στα Mad! (βίντεο)

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Βγάζει γλώσσα (κυριολεκτικά!) η Κατερίνα Στικούδη! - Η ακομπλεξάριστη και υπερβολική εμφάνιση στα Mad! (βίντεο)

Της αρέσει να προκαλεί και το κάνει με κάθε ευκαρία! Ποιος θα ξεχάσει την ατάκα της «τους γράφω όλους στο πολύ ωραίο μου... γατάκι»;

Η Κατερίνα Στικούδη (και το... γατάκι της!) εμφανίστηκαν στην σκηνή των Mad VMA 2018 και κυριολεκτικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό ! Το γιατί θα σας το εξηγήσουμε αμέσως... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής της για άψογες αναλογίες!

Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Claydee και ερμήνευσαν την ελληνική version της μεγάλης επιτυχίας "Dame Dame". Και ενώ περιμέναμε ότι θα δούμε άλλη μια... από τα ίδια (αλλά με αρκετή δόση sexy εμφάνισης, αφού μιλάμε για την Κατερίνα...), πέσαμε έξω, και οι παρευρισκόμενοι στα βραβεία έπεσαν από τις καρέκλες! Τους πετάχτηκαν τα μάτια και όχι άδικα!

Το show της Κατερίνας ήταν το κάτι άλλο...

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Χάιδευε τον ευαυτό της, ερωτοτροπούσε με τον Claydee, «έπαιζε» με το κοινό, παθιασμένο βλέμμα, εφαρμοστό kinky παντελόνι με δεσίματα (πιθανόν χωρίς εσώρουχο) και τα... εγκεφαλικά ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο!

Το καλύτερο όμως το φύλαγε για το τέλος...

Το Κατερινάκι έβγαλε τη γλώσσα της κυριολεκτικά και έγλυψε τον ώμο της με αποτέλεσμα οι άντρες του κοινού να την αποθεώσουν (αφού το μυαλό τους έκανε περίεργους συνειρμούς μόλις είδαν τη γλωσσίτσα της!).

Το youweekly.gr όμως τρύπωσε και στα παρασκήνια για να παρατηρήσει την Κατερίνα όσο προετοιμαζόταν!

Ακομπλεξάριστη και χαλαρή μας χάρισε το μεγαλύτερο της χαμόγελο και το πιο άγριο της βλέμμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Φυσικά το βίντεο με την εκρηκτική και ανατρεπτική εμφάνιση της Κατερίνας και του Claydee ξεπέρασε τις 100.000 views με το που «ανέβηκε» στο Youtube!


Τι να πούμε εμείς τώρα;

Κατερίνα, να χαίρεσαι το... «γατάκι» σου και να μας χαρίζεις τέτοιες μοναδικές εμφανίσεις!

Εμείς πάντως σε χαρήκαμε!

Πάρτε... υπογλώσσια και δείτε το βίντεο και τις αποκλειστικές φωτογραφίες: