"Είχαν συμφωνήσει να με διώξουν"! - Η Άννα Λορένη "καρφώνει" τους συμπαίκτες της στο Power of Love!

Είναι ειλικρινής μέχρι εκεί που δεν παίρνει!

Η Άννα Λορένη δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και μιλάει ανοιχτά για όλα αποκλειστικά στο youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κοριτσοπαρέα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μπάνιο με τις κόρες της! H φωτογραφία που "έλιωσε" το διαδίκτυο!

Την Άννα πριν το παιχνίδι τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια όμως κάποια στιγμή εξαφανίστηκε! "Με πόνεσε ο χώρος και η κατηφόρα που άρχισε να παίρνει. Δεν μπορούσα να με φανταστώ μετά τα 30 στις πίστες. Έβλεπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση καμιά κοπέλα της δικής μου γενιάς να κάνει καριέρα –όπως και δεν έχει κάνει–, γιατί οι πόρτες έκλειναν, και είπα «ή θα κάνω κάτι τέλεια ή καθόλου». Οι καταστάσεις δυσκόλευαν και αποφάσισα το «καθόλου»... Εξάλλου το lifestyle της τραγουδίστριας δεν μου άρεσε ποτέ" είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love!

Όμως η Άννα "κάρφωσε" και τους συμπαίκτες της στο σπίτι της αγάπης... "Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο δυνατός είσαι τόσο περισσότερο σε βαράνε. Όσο φως υπάρχει πάνω σου τόσο θέλουν να σε βυθίσουν στο σκοτάδι. Εμένα με έδιωξαν από την πρώτη εβδομάδα οι παίκτες κατόπιν ψηφοφορίας, γιατί τότε δεν ψήφιζε το κοινό. Συνειδητοποίησα ότι το είχαν συμφωνήσει γιατί μετά θα ψήφιζε ο κόσμος και ήξεραν ότι θα με κρατούσε, είπαν λοιπόν να διώξουν έναν δυνατό, γιατί μετά δεν θα ήταν εύκολο."