"Στραμπούληξε το πόδι της και πήρε τηλέφωνο την πεθερά της...."- Η φωνή μίλησε!

Τα αξέχαστα περιστατικά στο Shopping Star!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο Tv Έθνος, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος!

Ο συνεργάτης του Star και της εκπομπής "Shopping Star ", ύστερα από ακόμη μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν μοιράζεται στιγμιότυπα που δεν θα ξεχάσει! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Έριξε" το διαδίκτυο! Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Παπουτσάκη που προκαλεί "εγκεφαλικά"!

«Δεν θα ξεχάσω την Έλενα, που δεν πρόλαβε να αγοράσει παπούτσια στην εβδομάδα με θέμα «Σύζυγος πρωθυπουργού» και έγινε έξαλλη όταν της είπαν ότι αναγκαστικά θα κάνει πασαρέλα... ξυπόλητη.Επίσης αξέχαστο θα μου μείνει περιστατικό με μια παίκτρια, τη Μαρία από τον Αγιο Δομίνικο.

Δείτε ακόμη: Βάζει γκολ η Πάμελα Άντερσον στην καρδιά του ποδοσφαιριστή! Ο ξέφρενος πανηγυρισμός στις κερκίδες!

Στραμπούληξε το πόδι της και πήρε τηλέφωνο την πεθερά της για να την ξεματιάσει. Πάντως το ξεμάτιασμα δεν πέτυχε πολύ, διότι μπορεί μεν να συυνέχισε, αλλά δεν κέρδισε. Ποιος δεν θυμάται επίσης την Κατερίνα από την Πετρούπολη, που ενώ βαθμολόγησε με 1 όλες τις συμπαίκτριές της, η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ την ημέρα που θα έκανε τα δικά της ψώνια! Η παίκτρια όμως που έγινε viral απ' όλες ήταν η Ελένα από τα Πατήσια, που δεν είχε καλή κουβέντα για καμία συμπαίκτριά της, με αποτέλεσμα να φάει στο τέλος το “θάψιμο της αρκούδας” απ’ όλες», είπε χαρακτηριστικά!