Ρομαντική απόδραση για τον Σωκράτη και την Κυριακή! Που ταξίδεψαν;

Η ανάρτηση της στα social media....

Ρομαντική απόδραση για τον Σωκράτη και την Κυριακή! Που ταξίδεψαν;

Μια πολύ όμορφη σχέση δημιούργησαν ο Σωκράτης και η Κυριακή μέσα στο σπίτι του Power of Love και πλέον απολαμβάνουν στο έπακρο τον έρωτα τους!

Το ζευγάρι επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό προορισμό να ταξιδέψει! Αυτός, φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τροχαίο ατύχημα για την Μαντώ Γαστεράτου! Το μήνυμα μετά το τρακάρισμα στα social media!

Ο Σωκράτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε το τρυφερό στιγμιότυπο με την Κυριακή, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Κάποιες φορές τα λογια ειναι λίγα για να περιγράψουν τα συναισθηματα που νιώθεις , ακομα και το ευχαριστω ακούγεται λιγο ... Σε αυτη τη θέση βρίσκομαι και εγω τωρα ... Μακάρι να μπορουσα να σας ευχαριστήσω έναν προς ενα ξεχωριστά για όλη αυτη την αγαπη και την υποστηριξη που μου δείξατε ολους αυτούς τους μήνες ... Ομως σας ευχαριστω ειλικρινα για ολα ... Μακάρι ο θεός να σας προσφέρει απλόχερα όλη αυτη την αγαπη που μου δώσατε , και ειδικά σε αυτούς που με τοσο πάθος με χλευασανε γιατι αυτοί ειναι που χρειάζονται αγαπη πιο πολυ απο τους υπόλοιπους ... Ειχα αναγκη να ξεκουραστώ κάποιες μερες απο όλο αυτο ... Ομως απο εδω και μπρος σας υπόσχομαι οτι θα με βλέπετε οπως με γνωρίσατε , χαμογελαστό !! Και θα προσπαθώ να ειμαι εγω αυτός που θα σας φτιάχνει τη διάθεση οπως ακριβώς κάνατε κ εσεις για εμενα !! Συγνωμη που αυτο το διάστημα δν μπόρεσα να απαντήσω στα μηνυματα σας , ηταν παρα πολλα , ομως θα προςπαθησω απο δω κ πέρα να μαι πιο συνεπής !!Καλο καλοκαίρι σε ολους !! Εμεις μολις ξεκινάμε το πρωτο μες ταξίδι για τη Ρώμη !! Τα καλυτερα έρχονται για αυτούς που πιστευουν σε αυτα !! Με απέραντη αγαπη .... Ο Σωκρατης σας »

Δείτε ακόμη: Survivor 2- Διαρροή: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το έπαθλο...έκπληξη!

Δείτε την ανάρτηση του και στιγμιότυπο από το ταξίδι!