Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: "Οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί γιατί...."- Ξέσπασε σε κλάματα! Η Δαλάκα έκανε τον απολογισμό της!

Survivor 2:
NEWS 12.07.2018 00:00

Τι είπε η παίκτρια των Διασήμων;

Πολύ συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, μετά το τέλος του αγωνίσματος! Η παίκτρια των Διασήμων, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Αγ. Δομίνικο- ενώ έκλεισε με νίκες ένα πολύ όμορφο ταξίδι!

«Εγώ σε αυτή την παραλία, είμαι από την πρώτη ημέρα Σάκη. Έχω περάσει πάρα πολλές στιγμές καλές, κακές, όμορφες και δεν μπορώ να φανταστώ ότι απλά θα κοιτάξω την παραλία αυτή και δεν θα την ξαναδώ»! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Πονάω πολύ...."- Φανερά επιβαρυμένο το πόδι παίκτριας! Τι συνέβη; (βίντεο)

Η ίδια, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναεπιστρέψω και εγώ σε αυτό το μέρος, γιατί το νιώθω και εγώ σαν σπίτι μου και πάρα πολλές φορές όταν φεύγαμε για τα αγωνίσματα έλεγα "άντε είμαι κουρασμένη, να γυρίσω σπίτι μου." . Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν υπάρχει αυτό, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν μια απλά καθημερινή ζωή (....), ήταν όλα έντονα και παλεύαμε κάθε δευτερόλεπτο για να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε κάτι που στη ζωή μας ήταν αυτονόητο.»

Η ίδια εξήγησε ότι δεν μπορεί να βρει λόγια για να περιγράψει αυτά που έζησαν, ενώ είπε ότι μακάρι να ήταν ένα παιχνίδι όλα, αφού έξω στον κόσμο άνθρωποι παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν!

Η Κατερίνα, μεταξύ των άλλων είπε: «Δεν το μετανιώνω ποτέ που ήρθα, γιατί οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί στο να έρθω εδώ...Οι γονείς μου ήταν αρνητικοί, ας πούμε, στο να έρθω εδώ, γιατί ξέρεις είμαι αθλήτρια εν ενεργεία και είναι τεράστιο ρίσκο. Αλλά, χαίρομαι που είτε πετύχαινε, είτε όχι σε αυτή μου την επιλογή είναι καθαρά δική μου απόφαση, οπότε χαίρομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη που έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε αυτό το παιχνίδι!»

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση του YouWeekly.gr! - Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το τελευταίο έπαθλο!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Share