"Κανένα να μην αφήνετε..."- Το ηχηρό μήνυμα της Αναστασοπούλου που "έριξε" το διαδίκτυο!

Μπράβο της!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό στα social media! Διαβάστε παρακάτω.....

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: "Έπαθα εγκεφαλικό όταν..."- Η αδυναμία και τα κιλά που έχασε η Βιργινία μέσα στο παιχνίδι!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μίλησε για το μαγικό ταξίδι της μητρότητας και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα! Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν "βροχή"!

Η ίδια,έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Δείτε ακόμη: "Βρίσκομαι στο σπίτι μου και.."- Το πρώτο μήνυμα του Ντίνου Καρύδη για την κατάσταση της υγείας του!

«4 χρόνια και 2 παιδιά πριν...
Το σώμα μας είναι μαγικό.
Πώς αλλάζει, πώς διαμορφώνεται για να φιλοξενήσει και να μεγαλώσει μια καινούρια ζωή... Είμαι ευτυχισμένη που περνάω τα στάδια της ζωής και εκτιμώ και γιορτάζω την κάθε της φάση όπως της αξίζει.
Είναι στο χέρι μας και επιλογή μας να μοιάζουμε όπως ακριβώς επιθυμούμε. Κανένα μα κανένα να μην αφήνετε να σας πληγώνει με κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή σας
Να σας αγαπάτε γιατί είστε η απόλυτη επιλογή σας.
Κι αν κάτι δεν σας αρέσει αλλάξτε το.. ****************************************************
Είπε αυτή και μετά χάιδεψε την φουσκωμένη της κοιλίτσα... Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι πάλι έτσι...! #promise #bodygoals»

Δείτε ακόμη: Απίστευτη ομοιότητα! Μπερδέψαμε τον Πλούταρχο με τον γιο του! Τι λέτε μοιάζουν;

Δείτε την ανάρτηση της: