Survivor 2: “Είναι απαράδεκτο αυτό! Ανακάλεσε!” - Ο μπαμπάς της Μελίνας έδωσε “ρέστα” και αποθεώθηκε! Το γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές”! (βίντεο)

Survivor 2: “Είναι απαράδεκτο αυτό! Ανακάλεσε!” - Ο μπαμπάς της Μελίνας έδωσε “ρέστα” και αποθεώθηκε! Το γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές”!  (βίντεο)

Ένα γαλακτομπούρεκο έβαλε “φωτιές” στον ημιτελικό του Survivor!

Όμως όχι όποιο και όποιο γαλακτομπούρεκο, αλλά το... μαμαδίσιο γλυκό από τα χεράκια της κυρίας Μεταξά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor!

Τι ακριβώς έγινε; Να σας εξηγήσουμε αμέσως!

Η Μελίνα Μεταξά τη στιγμή που συναντήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού με τους γονείς της είχε την τύχη να φάει το ξακουστό γαλακτομπούρεκο της μανούλας της.

Η Μελίνα όμως είχε τάξει και στον Σάκη ότι θα του πήγαινε ένα κομμάτι αφού του το είχε παινέψει τόσο πολύ! Ο παρουσιαστής πήγε να κάνει πλάκα στην Μελίνα και της είπε πως είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε! "Μου είχες τάξει ένα γαλακτομπούρεκο και δεν σε είδα να το φέρνεις!"¨της είπε και προκάλεσε την ένσταση του πατέρα της Μελίνας!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: H ηχηρή απουσία, η... "ξινή", η θερμή αγκαλιά και η χαλασμένη ράντα! - Όλα όσα έγιναν με το "καλημέρα" σας στο live του ημιτελικού και παρατηρήσαμε μόνο εμείς! (βίντεο)

"Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις αμέσως! Μας παίδεψες έξι μήνες και γι'αυτό σου απονέμουμε το έπαθλο του γαλακτομπούρεκου! Μας έχεις κάνει τη ζωή πατίνι έξι μήνες γι'αυτό θα σου επιτρέψω να διαλέξεις άλλους τρεις παίκτες και να απολαύσεις το γαλακτομπούρεκο!" είπε ο κύριος Κώστας κάνοντας πλάκα στον Σάκη και το κοινό τον αποθέωσε!

Η μαμά της Μελίνας είχε φροντίσει όμως και για τον Τανιμανίδη και του είχε φέρει σπιτικό γαλακτομπούρεκο! "Το βουλώνω! Με αποστομώσατε! Ανακαλώ! Είναι το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!" απάντησε ο Σάκης που έπαιρνε κλεφτές μπουκιές από το γλυκό!

Ποιους παίκτες διάλεξε ο Σάκης; Φυσικά τους τρεις υποψήφιους!

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS