Survivor 2: "Πες μας ένα κουτσομπολιό..."- Έβγαλε λαβράκι! Όσα αποκάλυψε η Σπυροπούλου στον Τανιμανίδη!

Κι όμως το είπε!

Survivor 2:

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι σιγά- σιγά ολοκληρώνεται με τον τελικό να είναι αύριο! Όλοι οι παλιοί παίκτες έδωσαν το παρών στο Άλσος Βεΐκου! Μαχητές και Διάσημοι ήταν στο πλευρό της Κατερίνα Δαλάκα, του Ηλία Γκότση και της Μελίνας Μεταξά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, απευθύνθηκε στους παίκτες που παραβρέθηκαν- ενώ απευθύνθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: H ηχηρή απουσία, η... "ξινή", η θερμή αγκαλιά και η χαλασμένη ράντα! - Όλα όσα έγιναν με το "καλημέρα" σας στο live του ημιτελικού και παρατηρήσαμε μόνο εμείς! (βίντεο)

"Βλέπω και άλλους παίκτες εδώ που δεν ήμουν σίγουρος αν θα είναι εδώ. Νόμιζα ότι η Κωνσταντίνα θα είναι σε κάποια άλλη εκπομπή. Κωνσταντίνα μου, σε ευχαριστούμε που ήρθες!", είπε ο Σάκης Τανιμανίδης!

Όσο για την απάντηση που έλαβε;

"Η χαρά είναι όλη δική μου. Δεν θα μπορούσα να λείψω από μια τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν το περίμενα.", είπε μεταξύ των άλλων η Κωνσταντίνα και πρόσθεσε ότι αυτό το παιχνίδι γέννησε πολλά συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Τους θυμάστε; Ξεχάστε τους! Τρομάξαμε να τους αναγνωρίσουμε! Απίστευτη μεταμόρφωση των παλιών παικτών!

Ο Σάκης, όμως δεν σταμάτησε εκεί και έβγαλε λαβράκι!

"Πες μας ένα κουτσομπολιό. Που θα σε δούμε; Οι συζητήσεις με το κανάλι πως πάνε;...", ρώτησε ο παρουσιαστής!

"Είμαστε σε καλό δρόμο! Σίγουρα ο Νικόλας he's styles rocks...", απάντησε η Queen!

Όποτε, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής My Style Rocks!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: "Καλός ο Άγιος Δομίνικος αλλά εδώ είναι Ελλάδα! - Το θερμό καλωσόρισμα στο Άλσος Βεΐκου και στον ημιτελικό του παιχνιδιού! (βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: