Δάκρυσε η Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής! Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός και η αποκάλυψη για το μέλλον της εκπομπής! (Βίντεο)

Δάκρυσε η Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής! Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός και η αποκάλυψη για το μέλλον της εκπομπής! (Βίντεο)

Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη!

Η "Φωλιά των Κου Κου" έριξε αυλαία ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Για γέλια ο φετινός ημιτελικός, για κλάματα θα είναι ο τελικός! Που είναι ο Ντάνος, οέο;

"Μια φορά δεν έχω συγκινηθεί στην επαγγελματική μου καριέρα στην τηλεόραση και τη χρονιά που δεν συγκινήθηκα, ήταν την φορά που δεν είχα περάσει καθόλου καλά και περίμενα να περάσουν οι ώρες πολύ γρήγορα της τελευταίας εκπομπής και δεν περνούσαν ήταν αβάσταχτο αυτό το πράγμα που συνέβαινε κι εγώ ήθελα να ελευθερωθώ. Από αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ελευθερωθώ καθόλου. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω προσωπικά ζήσει και αυτό έτσι και θα συνεχίσει. Εδώ είναι μια εκπομπή που όλοι οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους κανονικά και αυτό είναι η απόλυτη αποτύπωση της αλήθειας. Αγαπώ ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη που λέει: Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά! Εμείς με τον Κρατερό ένα τέτοιο άλμα κάναμε εδώ. Πιο γρήγορα από τη φθορά", ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια!

Δείτε ακόμη: Με νέο λουκ στα μαλλιά η Όλγα Φαρμάκη! Πως σας φαίνεται;

Επιπλέον, τα λόγια των συνεργατών της την έκαναν να λυγίσει!

Δείτε ακόμη: Η μαγευτική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην Ίο που θα σας κάνει να ζηλέψετε!

Στην συνέχεια, ο Κρατερός ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο γιατί για μένα ήταν μια ιδιαίτερη, δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Και εδώ και στο θέατρο που περάσαμε δύσκολα. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα βίντεο που ακολουθούν: