Survivor 2 Τελικός - Διαρροή: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού! (βίντεο)

Survivor 2 Τελικός - Διαρροή: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού! (βίντεο)

Από την πρώτη μέρα του Survivor το youweekly.gr ήταν δίπλα σας με αποκλειστικά ρεπορτάζ και αρκετό παρασκήνιο!

Το παιχνίδι απόψε φτάνει στο τέλος του και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σας δώσουμε την καθιερωμένη σας διαρροή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Για γέλια ο φετινός ημιτελικός, για κλάματα θα είναι ο τελικός! Που είναι ο Ντάνος, οέο;

Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης είναι οι δυο υποψήφιοι για την θέση του Survivor 2018 και τέθηκαν στην διάθεση του κοινού σε 3ωρη ψηφοφορία.

Όμως εμείς εδώ στο youweekly.gr είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και θα σας το πούμε αμέσως!

Δείτε ακόμη: Survivor 2- Τελικός: Ανάσα για την παραγωγή στο παρά πέντε! Τι συνέβη;

Οι παίκτες μπήκαν στον γήπεδο του Άλσους Βείκου και το κοινό άρχισε να ζητωκραυγάζει και να σφυρίζει. Οι φωνές του κοινού έδειξαν ξεκάθαρα ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ποιον υποστηρίζει.

Οι υποστηρικτές της Κατερίνας Δαλάκα έχουν προμηθευτεί μέχρι καραμούζες για να δηλώσουν την αγάπη τους στην παίκτρια ενώ για τον Ηλία Γκότση ακούγεται ένα απλό χειροκρότημα, άντε και κανένα σύνθημα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 Τελικός: H άτυχη στιγμή απείρου κάλλους! Αδιανόητο τρολάρισμα για τα σπασμένα δόντια του Γκότση! (βίντεο)

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της Κατερίνας το γήπεδο πήγαινε να γκρεμιστεί.... Άρα η δική μας εκτίμηση είναι πως η μεγάλη νικήτρια του αποψινού Survivor 2018 θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα αφού το κλίμα που επικρατεί στο Άλσος είναι ενδεικτικό για τον ποιον υποστηρίζει το κοινό!

Δείτε το απόσπασμα: