Survivor 2-Τελικός: "Εκεί θα... κ*λ*σω;" - Έφαγε πόρτα ο Λιανός από τον Σάκη! Επική απάντηση Τανιμανίδη στο τρολάρισμα του Γιώργου! (βίντεο)

Μας "πέθανες" βραδιάτικα ρε Σάκη!

Survivor 2-Τελικός:

Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor, ενώ είχε πολύ τρυφερά και συγκινητικά στιγμιότυπα καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς!

Μια από αυτές ήταν και όταν έκανε είσοδο στο πλατό ο Γιώργος Λιανό, που προκάλεσε τον Σάκη Τανιμανίδη on air, να πάρει την Χριστίνα και να πάνε στο "My Μan Can". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2-Τελικός: Αυτοί έκαναν "ντου" στο γήπεδο και πετούσαν μπουκάλια! Δεν θα το πιστεύετε... (βίντεο)

Που να ήξερε ότι θα έτρωγε πόρτα από τον Σάκη! Δεν περίμενε μάλλον αυτή την απάντηση που του έδωσε και έμεινε στήλη άλατος! Εμ, τι τον προκαλείς και τον άλλον σε live; Παίζει με την φωτιά; Ποτέ!

"Δεν χρειάζεται να έρθω εκεί, θα βγούμε ένα Σάββατο βράδυ, που φοράω ψηλοτάκουνα και θα δεις", είπε αρχικά χιουμοριστικά ο Σάκης!

Ο Γιώργος Λιανός, είχε όρεξη για "πειράγματα" και φυσικά ο Σάκης ανταπέδωσε!

Δείτε ακόμη: Survivor 2-Τελικός: Το home project του Παπαργυρόπουλου! Απίστευτη συγκίνηση για την κίνηση του Νάσου! Τι έκανε ο παίκτης;

"Θα πόνταρες στη σύντροφό σου;", ρώτησε τον Σάκη και πήρε μια ξεγυρισμένη απάντηση!

"Με ρώτησες αν θα ποντάρω την σύντροφό μου; Κοίταξε την! Έχω ποντάρει όλη μου την ζωή στη Χριστίνα, παντρευόμαστε, στο My Μan Can κωλώσω;"

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: