Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Δαλάκα: Ποια η σχέση της με την Εύη Σαλταφερίδου; Η πικρία και η αποκάλυψη...

Κατερίνα Δαλάκα: Ποια η σχέση της με την Εύη Σαλταφερίδου; Η πικρία και η αποκάλυψη...
News 15.07.2018 13:28

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Νορέττας Παπαδημητρίου, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα!

Η παίκτρια που έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει το έπαθλο από τον Ηλία Γκότση, μίλησε μεταξύ άλλων για την Εύη Σαλταφερίδου και την Μελίνα Μεταξά. Σχολίασε τις μεταξύ τους σχέσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε καμία ανάρτηση μετά την νίκη του!

«Συναντηθήκαμε με την Εύη στον ημιτελικό του Survivor, χαιρετηθήκαμε… Βέβαια όταν κάτι με ενοχλήσει δεν μπορώ να το κρύψω. Έμαθα κάποια πράγματα που είπε εδώ στην εκπομπή που με πείραξαν. Δεν έχω κάτσει να δω και βίντεο. Απλά κάποια σχόλια θέλω να κάτσω να τα δω. Δεν έχω μάθει ακριβώς. Έμαθα ότι είπε κάποια αρνητικά πράγματα για εμένα, από φίλους μου, δεν είχα χρόνο να το δω. Φυσικά και θα το συζητήσουμε γιατί είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος λέμε κάτι και να μένει στον αέρα. Θα βρούμε χρόνο πιστεύω να το συζητήσουμε», απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα!

Δείτε ακόμη: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση!

Σχετικά με την Μελίνα είπε: «Σαν Κατερίνα έχω μάθει πρώτα να γνωρίζω έναν άνθρωπο μόνη μου. Οπότε και σε συμβούλια που έβλεπα ότι όλοι επιτίθενται στη Μελίνα και είναι το μαύρο πρόβατο, για την Μελίνα δεν είχα αρνητική γνώμη. Γιατί παρόλο που ήμασταν οι αιώνιοι αντίπαλοι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη Μελίνα και ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά γιατί κάτι δεν μου κόλλαγε στην όλη ιστορία, που όντως η Μελίνα αποδείχτηκε ότι είναι πάρα πολύ αληθινή, απλά νομίζω ότι είχε παρεξηγηθεί ο τρόπος που τα έλεγε. Ήταν λίγο επιθετική, όπως είμαι και εγώ που αν δεν σε ξέρει κάποιος θα πει πως μιλάει έτσι η κοπέλα αυτή; Αλλά καμία σχέση. Η Μελίνα είναι ένα ντόμπρο και ειλικρινές άτομο, που ό,τι έχει να πει θα σου το πει στα μούτρα σου και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.»

Δείτε ακόμη: Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Share