Ο Γιώργος Λιανός ρίχνει τα βέλη του στον Αnt1 και στην εκπομπή του Τόνι Σφήνου! Πως τον χαρακτήρισε ο ίδιος;

Ο Γιώργος Λιανός ρίχνει τα βέλη του στον Αnt1 και στην εκπομπή του Τόνι Σφήνου! Πως τον χαρακτήρισε ο ίδιος;

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός στην Φωφώ Μπόνιου και στο TV Έθνος!

Ο παρουσιαστής του My man can μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ και τον ανταγωνιστή του Τόνι Σφήνο που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 «Το Ταίρι ξέρει»! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Γκότσης δεν έκανε καμία ανάρτηση μετά την νίκη του!

Πώς προέκυψε το My man can;

Ήταν στα σχέδια του σταθμού από το χειμώνα. Όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο με φώναξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και μου ζήτησε να το αναλάβω. Όταν τον ρώτησα ένα μεσημέρι πότε ξεκινάω μου είπε «το βραδάκι φεύγεις».

Απέναντι από το My man can προβάλλεται ένα πρόγραμμα με παρόμοιο κόνσεπτ στον ΑΝΤ1. Πώς το σχολιάζετε; Το έχετε δει και ποια είναι η γνώμη σας για τον Τόνι Σφήνο που το παρουσιάζει;

Πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα και έχει να κάνει με πολλά πράγματα που τα κανάλι μπορούν να τα εξηγήσουν καλύτερα από εμένα. Για τον Σφήνο έχω εξαιρετική γνώμη. Είναι ένας πολύ καλός περφόρμερ και διασκεδάζω πολύ όταν τον βλέπω στα μαγαζιά που τραγουδάει. Πρόλαβα να δω κάποια αποσπάσματα της εκπομπής του ΑΝΤ1. Είναι παρόμοια με τη δική μας. Το My man can είναι ένα πρόγραμμα που το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ από το χειμώνα. Είναι ένα γερμανικό φορμάτ, μια παραγωγή που παίζεται σε πάρα πολλές χώρες. Συνήθως όταν υπάρχει ένα φορμάτ στην αγορά μπορούν να εμφανιστούν και προγράμματα που είναι παρόμοια.

Δείτε ακόμη: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση!

Είχε γίνει κάποιο δοκιμαστικό, κάποιος «πιλότος» για το παιχνίδι;

Όχι. Ούτε για το Survivor έγινε. Ήξερα ότι ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα από τον Ιανουάριο.

Δείτε ακόμη: Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Τα τηλεπαιχνίδια, πάντως, σας πάνε πολύ.

Εγώ τους το λέω καιρό, παιχνιδάς είμαι! Μου αρέσει όμως να κάνω και διαφορετικά πράγματα. Χάρηκα ας πούμε πολύ το Survivor, ήταν μια εμπειρία την οποία τη λάτρεψα. Εδώ νομίζω, στο My man can, έχω περισσότερο χρόνο και άνεση να βγάλω τον εαυτό μου.