Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει τα πάντα για την κόντρα του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι λέει ο ίδιος;

Ποιες οι μεταξύ τους σχέσεις;

Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει τα πάντα για την κόντρα του με τον Σάκη Τανιμανίδη! Τι λέει ο ίδιος;
News 16.07.2018 10:44

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός στην Φωφώ Μπόνιου και στο TV Έθνος!

Ο παρουσιαστής του My man can μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει κόντρα με τον Σάκη Τανιμανίδη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018! Και όχι δεν είναι ο Ηλίας Γκότσης! (βίντεο)

Δημοσιεύματα σας ήθελαν να μη διατηρείτε καλές σχέσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τι απαντάτε;

Ειλικρινά γελούσα πάρα πολύ με κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί στην παραλία ή στο γύρισμα και λέγαμε ότι κάποιος το έχει φανταστεί.

Δείτε ακόμη: Ακομπλεξάριστη η Κόνι! - Δείχνει την πίσω... όψη της για να λύσει απορία του follower της!

Κάνατε δηλαδή παρέα;

Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού.

Δείτε ακόμη: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Το ζευγάρι που παίζει κρυφτούλι με τα φλας...

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν δεχθήκατε κριτική για τη συμμετοχή σας στο Survivor με αναφορές στην προσωπική σας ζωή. Σας πέρασε από το μυαλό να κινηθείτε νομικά;

Πέρασε από το μυαλό μου σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, σ’ ένα άρθρο που είχε να κάνει με τη δουλειά μου. Εκεί υπήρχε ένας χαρακτηρισμός για τα παιδιά μου. Δεν κινήθηκα νομικά, εξέτασα αυτή την πιθανότητα, μίλησα με κάποια νομικό για να πάρω κάποιες συμβουλές. Αλλά προσπάθησα να το λύσω μόνος μου το θέμα, εξηγώντας ότι είναι ένα άδικο σχόλιο που δεν θα έπρεπε να συνοδεύει την επαγγελματική πορεία μου. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Όταν αυτή συνδυάζεται και με τα τρία παιδιά μου είναι λίγο άδικο. Ζήτησα πολύ ευγενικά να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο σχόλιο. Αφαιρέθηκε και δεν χρειάστηκε να υπάρξει τριβή.

Share