"Έχω χρησιμοποιήσει τη μητέρα μου ως μέσο.."- Απίστευτη αποκάλυψη γνωστής τραγουδίστριας!

Ο λόγος για την...

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Εβελίνα Νικόλιζα στο "Mytv"!

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη: Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Τον έχω γνωρίσει... "- Την έδωσε στεγνά! Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε την σχέση της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο!

Τι ρόλο έπαιξε η μητέρα σου για να ακολουθήσεις τον καλλιτεχνικό δρόμο;

«Δεν θα το μάθω ποτέ γιατί δεν ξέρω πώς θα ήταν να είχα γεννηθεί από μία γυναίκα που κάνει μία εντελώς διαφορετική δουλειά. Ίσως, αν δεν ήταν η μητέρα μου τραγουδίστρια, να ήθελα να γίνω, αλλά θα φοβόμουν να το εκδηλώσω γιατί ήμουν ντροπαλή μικρή»

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018! Και όχι δεν είναι ο Ηλίας Γκότσης! (βίντεο)

Σκέφτηκες ποτέ να εκμεταλλευτείς το όνομα της μητέρας σου για να βρεις δουλειά;

«Μόνη μου τα τρέχω όλα πολύ. Έχω χρησιμοποιήσει τη μητέρα μου ως μέσο για μία δουλειά και αυτό ήταν για να πιάσω δουλειά σε ένα μπαρ στα μπουζούκια. Αλλά είναι η μόνη φορά. Ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι σε μία θέση που δεν αξίζω να είμαι. Νιώθω ότι περνάς τριπλές εξετάσεις αν σε βάλει κάποιος σε μία δουλειά και δεν θα το άντεχα ψυχολογικά. Αλλά το ακούω έτσι κι αλλιώς ακόμη και ας μην τη χρησιμοποιώ ότι με έβαλε εκείνη. Αν είναι ο μπαμπάς γιατρός και γίνει και ο γιος γιατρός, είναι κάτι καλό, αν είσαι γιος καλλιτέχνη ή πολιτικού και γίνεις το ίδιο, είναι λάθος. Αλλά τι; θα καταπιεστώ και δεν θα ακολουθήσω αυτό που θέλω επειδή έκανε το ίδιο επάγγελμα και η μαμά μου; Το έχω αναλύσει και πια δεν δίνω σημασία»