Τα λεφτά, οι ζήλιες και οι τσακωμοί! Τι ισχύει τελικά για το "Παρά Πέντε"; Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε την αλήθεια!

Τι είπε ο αγαπημένος ηθοποιός;

Τα λεφτά, οι ζήλιες και οι τσακωμοί! Τι ισχύει τελικά για το

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10"!

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Παρά πέντε", απάντησε μεταξύ των άλλων για τις σχέσεις των ηθοποιών, αλλά και για όσα ακούγονταν εκείνη την περίοδο! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με μπικίνι που "γκρέμισαν" το Instagram!

«Η δικιά μου η βερσιόν είναι πως επειδή αυτή η σειρά πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε πολύ, κάθετι που έχει πάει καλά και έχει αγαπηθεί πολύ, έχει από πίσω έναν μύθο κι έχει ένα σούσουρο. Και τότε που παίζαμε στην σειρά ακούγονταν «τέρατα».

Ότι ζητούσαμε πολλά λεφτά, ότι τσακωνόμασταν μεταξύ μας για το ποιος να είναι πρώτος και δεύτερος, ζήλειες κλπ. Καθετί που έχει κάνει επιτυχία, το βλέπω κι από άλλες επιτυχημένες δουλειές υπάρχει από πίσω ένα σούσουρο.

Δείτε ακόμη: Το τατουάζ της... τσιμπάει και στάζει δηλητήριο! - Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει τον σκορπιό στο κορμί της!

Η αλήθεια ότι ποτέ δεν σφαχτήκαμε και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είχα αρνητική σκέψη για οποιονδήποτε έχω ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στη ζωή μου.

Τους θυμάμαι όλους τόσο έντονα και με τόση αγάπη. Ήταν δυο χρόνια γεμάτα με πολλή δουλειά και πολλή κούραση. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόση κούραση. Αλλά δεν φαινόταν γιατί το χαιρόμασταν...», είπε μεταξύ των άλλων ο Αργύρης Αγγέλου!

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018! Και όχι δεν είναι ο Ηλίας Γκότσης! (βίντεο)

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: