Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού! «Μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και τότε...»

Και όμως το είπε!

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού! «Μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και τότε...»

Για το Survivor και τη συνεργασία του με τον Τούρκο παραγωγό μίλησε ο Γιώργος Λιανός, στο “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου.


Όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει όλους τους παρουσιαστές και τους συνεργάτες του μονίμως στο... stand by! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την J Lo με καστανά μαλλιά; Ξεχάστε την! Έγινε κατάξανθη! Πως σας φαίνεται;

Το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα τι περιλαμβάνει;

Θα έχει λίγες διακοπές με τα παιδιά μου, γιατί μου έχουν λείψει όλους αυτούς τους μήνες. Και φυσικά γυρίσματα με το “My man can” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας Ατζούν. Μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και τότε πρέπει να είσαι έτοιμος με το διαβατήριο στο χέρι.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018! Και όχι δεν είναι ο Ηλίας Γκότσης! (βίντεο)

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό;

Η συνεργασία προέκυψε έπειτα από ανάγκη για παρουσία και δεύτερου προσώπου στην παρουσίαση. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και μου ζήτησαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρεθώ στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, γιατί στην αρχή νόμιζα ότι με θέλουν για παίκτη, λαχτάρισα! Έψαχνα να βρω κάτι εξετάσεις για να πω ότι έχω πρόβλημα στο συκώτι μου και να μην πάω. Όταν μου είπαν για συμπαρουσίαση χάρηκα πάρα πολύ, θεώρησα ότι είναι τρομερή επαγγελματική εμπειρία.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή αγκαλιά και η καλοκαιρινή φωτογραφία που μας ταξίδεψε...

Κάνετε δηλαδή οι δύο παρουσιαστές παρέα; «Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού», διευκρίνισε ο Γιώργος Λιανός.