Το αυτοκίνητο της Μπαλατσινού μετά το τρακάρισμα! - Για ποιο λόγο διέψευσαν ψευδώς την είδηση...

Το αυτοκίνητο της Μπαλατσινού μετά το τρακάρισμα! - Για ποιο λόγο διέψευσαν ψευδώς την είδηση...

Εχθές το μεσημέρι, το Youweekly.gr και το Athensmagazine.gr σας έδωσαν αποκλειστικά την είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού τράκαρε με το αυτοκίνητο στην πλατεία Κάμπου στην Πάτμο!

Δείτε το link εδώ! Διαβάστε παρακάτω...

Είπαμε ότι ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που τράκαρε με την Τζένη, είπαμε ότι δεν τραυματίστηκε κανένας!

Δείτε ακόμη: Μαρία Τσούτσια: Η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη jr σε κατάσταση σοκ! Τα απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα και τώρα ο θάνατος...

Το απόγευμα, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού Αλεξάνδρα, διέψευσε την είδηση, φωτογραφίζοντας μάλιστα και το Athensmagazine.gr, ως ψευδή είδηση, ότι δηλαδή δεν τρακάρανε.

Δείτε τι ακριβώς έγραφε:

"Κανένας δεν τράκαρε. Όλοι είναι καλά. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας και μην αστειεύεστε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη ζωή ή τον θάνατο”, έγραψε χαρακτηριστικά η μικρή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού!

Δείτε ακόμη: Νεκρός από ναρκωτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr - Τι λέει η Αστυνομία;

Σήμερα λοιπόν, το Youweekly.gr φέρνει στο φως τις φωτογραφίες από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο της Τζένης Μπαλατσινού όπως επίσης σας μεταφέρουμε και την είδηση ότι σήμερα το πρωί η Τζένη ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτμου προφανώς για το συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα, όσο για ποιο λόγο μπήκαν στο λόγο να διαψεύσουν το youweekly.gr και το athensmagazine.gr, αυτό δεν το ξέρει κανείς!

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική εξέλιξη στον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! Δεν ξέρουν πότε θα κηδέψουν το παιδί - Τι συμβαίνει;

Ίσως να πίστεψαν ότι επειδή χθες δεν είχαμε βγάλει τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα, πίστευαν ότι δεν υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Κρίμα...

Και λέμε τώρα πως μάλλον η κ. Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θα πρέπει να διαψεύσει τον εαυτό της....

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο...

Όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα sites τα οποία βλακωδώς έπαιξαν την ανάρτηση της κ. Κωστοπούλου πρέπει τώρα να παίξουν και τις αποκλειστικές φωτογραφίες του ατυχήματος και να αποκαταστήσουν την αλήθεια!

Δείτε τις φωτογραφίες: