Οικογένεια Σωκράτη Κόκκαλη: Τι λένε για την κοκαΐνη και την αιτία θανάτου;

Όλες οι λεπτομέρειες

Οικογένεια Σωκράτη Κόκκαλη: Τι λένε για την κοκαΐνη και την αιτία θανάτου;

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια Κόκκαλη τα τελευταία 24ωρα!

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη τους έχει καταρρακώσει... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νεκρός από ναρκωτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr - Τι λέει η Αστυνομία;

Η οικογένεια εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανέφερε: "Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018".

Δείτε ακόμη: Μαρία Τσούτσια: Η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη jr σε κατάσταση σοκ! Τα απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα και τώρα ο θάνατος...

Σήμερα, έκανε τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιο του 34χρονου. Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να το πιστέψει και θεωρεί πως τα δημοσιεύματα αυτά που προέρχονται από την Αμερική και που αναφέρουν πως ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών είναι ψευδή!

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική εξέλιξη στον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! Δεν ξέρουν πότε θα κηδέψουν το παιδί - Τι συμβαίνει;

Άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος αναφέρει πως: "Ήταν το μυαλό και το μέλλον στην εταιρεία. Ήταν το καλύτερο και ευγενικότερο παιδί. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι άλλο. Πάντως με τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε από ναρκωτικά και ας γράφουν ότι θέλουν οι αμερικανοί" λέει και ξεσπάει!

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr ήδη η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον μεγαλύτερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την επιστροφή της σωρού του αγαπημένου τους γιου και αδελφού και προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο ταξίδι προς την Ελλάδα.