Τρελάθηκε η παρουσιάστρια του Αlpha! Γιατί εκνευρίστηκε on air η Βίκυ Χαντζή; (Βίντεο)

Η έκρηξη άνευ προηγουμένου!

Τρελάθηκε η παρουσιάστρια του Αlpha! Γιατί εκνευρίστηκε on air η Βίκυ Χαντζή; (Βίντεο)

Έβαλε τις φωνές on air στην εκπομπή «Alpha Παντού» και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί η κατά τα άλλα γλυκήτατη δημοσιογράφος!

Ο λόγος για την Βίκυ Χαντζή, η οποία ήθελε να περάσει από τα θέματα της Μυκόνου σε ένα άλλο θέμα και δεν άντεξε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο: Θύμα αρπαγής ο 22χρoνος φαντάρος - Βρήκαν 2 υπόπτους! Είναι ακόμη ζωντανός;

Η ίδια είπε: «Πάμε να γνωρίσουμε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει στη διαφορετικότητα, γιατί σημασία δεν έχει να είσαι απλά καλός στη δουλειά σου, αλλά διαφορετικός. Θεματικές κρουαζιέρες είναι….»! Και πρόσθεσε με ύφος όλο νόημα: «Ε παιδιά! Προσπαθώ να το πω! Θα το πω! Τίνα Μιχαηλίδου και θεματικές κρουραζιέρες»!
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ποια είναι όμως η Βίκυ Χαντζή που βλέπουμε στο τιμόνι και την παρουσίαση της εκπομπής;
Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ, Επικοινωνία και Marketing. Είναι υπεύθυνη Κοινωνικού, πολιτιστικού & Τουριστικού ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA επί 14 συναπτά έτη!

Δείτε ακόμη: Μάχη γιγάντων Ελένη Μενεγάκη απέναντι με Τατιάνα Στεφανίδου! «Θα σκίσω...» ποια είναι η καλύτερη; Αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα τους!

Τα τελευταία χρόνια με αφορμή την οικονομική κρίση, οι έρευνες και τα ρεπορτάζ της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αφορούν σε μεγάλο βαθμό στην αλληλεγγύη των ανθρώπων, στις κοινωνικές ομάδες, στις επιχειρήσεις και στις οργανώσεις που βοηθούν τον κόσμο αλλά και στους νέους που καινοτομούν παρά τις αντιξοότητες της εποχής!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που χρεοκόπησε το Mega Channel!

Έτσι λοιπόν από την δημοσιογραφία πέρασε στην παρουσίαση....