"Η Αλίκη είχε ενοχληθεί γιατί την έβγαλα δεύτερη!"- Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη από πασίγνωστο δημοσιογράφο!

Τι είχε συμβεί;

Τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, περιέγραψε ο δημοσιογράφος , που είχε κάνει την αείμνηστη ηθοποιό μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της!

Ο λόγος για τον Χρήστος Νέζο, που μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και για την συμμετοχή του στον Πρωινό Καφέ με την Ρούλα Κορομηλά! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Δεν έχουμε καμία ομοιότητα με τον Ντάνο"! - Πετάει... σπόντες ο Ηλίας Γκότσης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης!

Τι έκανες στον Πρωινό Καφέ;

«Τον πρώτο μήνα δεν μου έδιναν να κάνω ρεπορτάζ γιατί η αρχισυντάκτρια έλεγε ότι η φωνή μου ήταν πολύ λεπτή. Το bullying της εποχής! Αν και ανέπτυξα αμέσως φιλική σχέση με την Κορομηλά, δεν της το είπα ποτέ. Όταν το έμαθε, θύμωσε κι έτσι ξεκίνησα να κάνω ρεπορτάζ»

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το συμβόλαιο εχεμύθειας, η δυσφήμιση και η νομική οδός! Όσα αποκάλυψε πρώην παίκτης των Μαχητών!

Είχες κάνει μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Της είχα κάνει συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη όταν ανέβασε τη Μελωδία της Ευτυχίας, πριν μάθει ότι έχει καρκίνο. Πονούσε το στομάχι της τρομερά. Όταν βγήκαμε από το ασανσέρ για να πάμε στην προεδρική σουίτα όπου έμενε, μου ζήτησε να με κρατήσει γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Είχα κάνει τότε δύο συνδέσεις από Θεσσαλονίκη και θυμάμαι ότι η Αλίκη είχε ενοχληθεί γιατί είχα βγάλει πρώτη ζωντανά τη Βερόνικα Αργέντζη και μετά εκείνη».