Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια απολύθηκε γιατί δεν ενέδωσε στην παρενόχληση!

Όλο το παρασκήνιο...

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια απολύθηκε γιατί δεν ενέδωσε στην παρενόχληση!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας με σκοπό να αφυπνίσει τα νέα παιδιά.

Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε πει συγκεκριμένα... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας για την τιμή του παιδιού τους!

..."Όπως η Έλλη Στάη, έτσι και εγώ έχω δεχτεί κι εγώ πάρα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη δουλειά μου. Το 1984 ¨έφαγα¨ κι εγώ ένα κλείσιμο πόρτας και με έβαλαν στον τοίχο. Εκείνη την εποχή ήταν ελάχιστες οι γυναίκες που μπαίναμε στη δημοσιογραφία! Έφυγα από τις εφημερίδες γιατί υπήρχαν πολλά τέτοια περιστατικά. Έβαλα τα κλάματα όταν με απέλυσαν από τη δουλειά μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Νικολοπούλου επί του θέματος.

Δείτε ακόμη: Αντώνης Λουδάρος: Άκουσε το όνομα Σπυροπούλου και... του σηκώθηκε η τρίχα! (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την νικήτρια του Next Top Model; Τι κάνει σήμερα η Σιντορέλα Τόλη!

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» η δημοσιογράφος μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε και στην αρχή της καριέρας της και που κατέληξε σε απόλυση της.. "Στην αρχή της καριέρας μου στην εφημερίδα ήταν δυστυχώς επαναλαμβανόμενο κι έτσι απολύθηκα δύο φορές. Ήταν μία πολύ σκληρή εμπειρία και δε μπορούσα και να την αντιμετωπίσω, γιατί ήμουν πολύ νέα και ήταν πολύ δυνατοί οι αντίπαλοί μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου με πάρα πολλά κλάματα να απολύομαι γιατί δεν συμμορφώθηκα στις υποδείξεις…"