Κωνσταντίνος Κόκκαλης: Ο άγνωστος και χαμηλών τόνων αδελφός του Σωκράτη Jr - Η άγνωστη απαγωγή, ο μυθικός γάμος, ο θάνατος του αδελφού του

Όλη του η ζωή...

Κωνσταντίνος Κόκκαλης: Ο άγνωστος και χαμηλών τόνων αδελφός του Σωκράτη Jr - Η άγνωστη απαγωγή, ο μυθικός γάμος, ο θάνατος του αδελφού του

Η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Junior έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Φυσικά οι οικείοι του δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση ότι θα έπρεπε να τον αποχαιρετήσουν τόσο σύντομα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Θερμοκρασία στο "κόκκινο" αλλά και... βροχές σήμερα, Παρασκευή!

Η οικογένεια θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού.

Καρπός της ένωσης του Σωκράτη Κόκκαλη με την δεύτερη γυναίκα του Ελένη ήταν τόσο ο Σωκράτης Junior όσο και ο Κωνσταντίνος ο οποίος θα πρέπει να πάρει πλέον πάνω του τη διαχείριση των επιχειρήσεων της οικογένειας. Θα καταφέρει ο Ντίνος Κόκκαλης, όπως τον φωνάζουν, να αντέξει τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια και να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει με τον αδερφό του;

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Ανατροπή! - "Ποιοι έβαλαν την κόκα στο δωμάτιο του"

Κάποιοι νόμιζαν ότι θα γίνει το παιδί του μπαμπά

Το βιογραφικό που φιγουράρει στη σελίδα του ΣΕΒ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστούμε το νεαρό της ηλικίας του Κωνσταντίνου Κόκκαλη. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intracom Holdings. Στο τιμόνι της επιχείρησης βρέθηκε όταν ο πατέρας του Σωκράτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΔΣ και τη θέση του Προέδρου. Μαζί με τον αδερφό του προσπάθησαν να μην αφήσουν να φανεί το κενό που άφησε πίσω του ο πατέρας τους.

Τόσο το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 31 ετών όσο και το ότι ήταν ο γιος του… αφεντικού έκανε πολλούς να είναι δύσπιστοι για τον τρόπο που θα ¨στεκόταν¨. Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που αναλάμβανε καθήκοντα. Από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2016, ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης είχε επίσης διατελέσει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Business Development Executive της εταιρείας. Πριν αναλάβει καθήκοντα CEO στην Intracom Holdings κατείχε τη θέση του Corporate Strategy Director, του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου (2009-2013) και του Διευθύνοντος Συμβούλου στην hellas online έως το Νοέμβριο του 2014 όταν ολοκληρώθηκε η εξαγορά της από τη Vodafone Ελλάδος.

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο...

Επίσης συμμετέχει στο Δ.Σ. της Intralot, ενός κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, καθώς και στα Δ.Σ. όλων των θυγατρικών της Intracom Holdings. Το 2014 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Οι σπουδές του δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες αφού κατέχει πτυχίο (BSc) Διεθνών Σχέσεων και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και μεταπτυχιακό δίπλωμα χρηματοοικονομικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Columbia. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην έχει υψηλού επιπέδου σπουδές αφού, αν μη τι άλλο, η οικονομική επιφάνεια της οικογένειάς του τού επέτρεψε να σπουδάσει στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Φυσικά όπλο του αποτέλεσαν και οι συμβουλές του πατέρα του.

Τα πάρτι με τις πανέμορφες υπάρξεις πριν ερωτευθεί κεραυνοβόλα

Τόσο για τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη όσο και για τον εκλιπόντα Σωκράτη έχει γραφτεί κατά καιρούς ότι ήξεραν να γλεντάνε τη ζωή τους. Όπως άλλωστε κάθε νέος της ηλικίας τους. Φυσικά το γεγονός ότι γεννήθηκαν σε μία άκρως ευκατάστατη οικογένεια τους έδωσε την ευκαιρία να ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στα λαμπερά πάρτι της… καλής κοινωνίας. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι ο Κωνσταντίνος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του αφού κι εκείνος σε νεαρή ηλικία υπήρξε Bon viveur. Ο Κωνσταντίνος συνήθιζε από ότι φαίνεται να συχνάζει στα κοσμικά στέκια χωρίς να προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα πάνω του.

Δείτε ακόμη: Το μυστικό που... έτρωγε τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr και όλη η αλήθεια για τα ναρκωτικά!

¨Φρόνιμος¨ είναι και στην προσωπική του ζωή που γενικά είχε μακροχρόνιες σχέσεις. Αν πάμε πίσω στο 2005 περίπου θα θυμηθούμε τη σχέση που είχε με την πανέμορφη Φερνάντα από τη Βραζιλία. Εκείνη προφανώς ερωτευμένη ακολούθησε τον Κωνσταντίνο στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι η οικονομική της επιφάνεια της επέτρεπε να ζήσει πλουσιοπάροχα στην χώρα της. Για 5 χρόνια εμφανιζόταν μαζί το ζευγάρι ώσπου το 2010 το εισιτήριο χωρίς επιστροφή που έκλεισε η Βραζιλιάνα για την Αγγλία επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε για τον χωρισμό τους.

Δείτε ακόμη: Νεκρός από ναρκωτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr - Τι λέει η Αστυνομία;

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την ¨πριγκίπισσα¨ της ναυτιλίας και ο πλούσιος γάμος τους

Δύο χρόνια θα χρειαστούν να περιμένει ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης από τον χωρισμό του με την Φερνάντα για να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο λόγος για την κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου, Αταλάντη. Η γνωριμία τους έγινε από κοινές παρέες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Δύο χρόνια σχέσης χρειάστηκαν για να πάρει το ζευγάρι την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε ο γάμος τους στις Σπέτσες με 600 καλεσμένους. Το νησί που η εφοπλιστική οικογένεια Μαρτίνουέχει ιδιαίτερες σχέσεις. Όπως έλεγαν οι κάτοικοι τις 15 μέρες που διήρκεσαν οι εορτασμοί για τον γάμο του πλούσιου ζεύγους ο κόσμος που είχε έρθει στο νησί είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα συνηθισμένα δεδομένα επισκεψιμότητας. Βέβαια οι λεπτομέρειες του γάμου μαθεύτηκαν αργότερα αφού τότε ήταν νωπή ακόμη η μνήμη από την απόπειρα απαγωγής του αδερφού της Αταλάντης Μαρτίνου. Αργότερα το ζευγάρι απέκτησε μαζί μία κόρη που έφερε καινούριες χαρές στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης jr: Το συγκλονιστικό αντίο από εργαζόμενη στην Intralot

Η απαγωγή του αδερφού της Αταλάντης Μαρτίνου

Η κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του γιου του πολύ γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, Κίκου Μαρτίνου, έγινε στις 3.30 το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου 2013 στη Βούλα. Οι πέντε δράστες με ένα κλειστό φορτηγάκι μάρκας Mitsubishi και ένα άσπρο μικρό Citroen επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον γιο του εφοπλιστή την ώρα που ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία του, στη συμβολή των οδών Ηρακλειδών και Αιόλου. Ένα κλειστό φορτηγάκι, των επίδοξων απαγωγέων, μπαίνει στο πάρκινγκ και βγαίνει μπροστά από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή. Από το μικρό βαν βγαίνουν δύο άτομα με όπλα τα οποία στρέφουν εναντίον του υποψήφιου θύματός τους. Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητο του γιου του εφοπλιστή εμφανίζεται το άσπρο Citroen με δύο επιβάτες και με κλεμμένες πινακίδες ίδιου αυτοκινήτου. Ο 34χρονος εφοπλιστής όμως δείχνει εντυπωσιακή ψυχραιμία, διεμβολίζει το Citroen και συνεχίζει με την όπισθεν και επιστρέφει στα γραφεία της εταιρείας. Οι δράστες έκαψαν το βαν σε αλσύλλιο, στην οδό Καλύμνου, και στην οδό Αθηναΐδος και Πάτμου κάηκε το Citroen. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα τζιπ με κλεμμένες πινακίδες και εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το boro.grr, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν χαρακτηριστικά: «ο εφοπλιστής κατόρθωσε να μην πέσει στα χέρια των απαγωγέων του το πρώτο λεπτό της επιχείρησης εναντίον του. Οι δράστες ξέρουν ότι αν υπερβούν αυτά τα 60 δευτερόλεπτα και ο στόχος τους δεν επιτευχθεί κινδυνεύουν να εμπλακούν με ομάδες ΔΙΑΣ ή άλλους αστυνομικούς που θα σπεύσουν επί τόπου. Και αυτή η υπέρβαση του ενός λεπτού με την ευφυή και θαρραλέα ενέργεια διαφυγής του εφοπλιστή ήταν σωτήρια. Οι επίδοξοι απαγωγείς ήξεραν ότι δεν είχαν χρονικά περιθώρια για να επιμείνουν και εξαφανίστηκαν».

Ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης δείχνει να έχει φτιάξει τη ζωή του και να προσπαθεί να εξελίξει την κληρονομιά που βρήκε από τους προηγούμενους. Ωστόσο θα έχει μία πληγή να τον συντροφεύει για πάντα. Τον χαμό του αδερφού του…