Απαρηγόρητη η Έλλη Στάη στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! - Στο πλευρό της φίλης της Ελένης Κόκκαλη! (Βίντεο)

Απαρηγόρητη η Έλλη Στάη στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! - Στο πλευρό της φίλης της Ελένης Κόκκαλη! (Βίντεο)

Συντετριμμένη είναι η Έλλη Στάη με τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Η δημοσιογράφος από την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 34χρονου από ανακοπή καρδιάς, είναι σοκαρισμένη. Διαβάστε παρακάτω...

Η μητέρα του Σωκράτη Κόκκαλη, Ελένη και η Έλλη Στάη είναι καλές φίλες και οι δυο γυναίκες έχουν μεγαλώσει μαζί...

Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή λοιπόν, η Έλλη Στάη δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό της κολλητής της φίλης για να της συμπαρασταθεί.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Κατέρρευσε στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! - Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η δημοσιογράφος, ένιωθε τον Σωκράτη Κόκκαλη σαν να είναι δικό της παιδί αφού είχε ζήσει κάθε στιγμή της ζωής του.

Έλλη και Ελένη, κολλητές φίλες...

Η Ελένη Φαρμάκη-Κόκκαλη είναι σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη ενός εκ των 500 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παντρεύτηκε κατ΄αρχάς με τον γνωστό ποδοσφαιριστή (τερματοφύλακα) Σάββα Θεοδωρίδη με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αργότερα χωρίζει μαζί του και παντρεύεται τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ήδη έναν γιό απο τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σπυρ. Σκούρα, τον Πέτρο Κόκκαλη.

Με τον Σωκράτη Κόκαλη αποκτούν άλλα δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον Σωκράτη Kόκκαλη, junior.

Η κ. Κόκκαλη έχει τελειώσει το Αρσάκειο στο Ψυχικό. Απο έκείνη την εποχή έχει διατηρηθεί μια πολύ στενή φιλία που έχει κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, με την Έλλη Στάη.

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατο...

Μαζί ονειρεύονταν τότε το μέλλον τους, μαζί πέρασαν τα δύσκολα και χάρηκαν τα ευτυχισμένα γεγονότα στη ζωή της κάθε μίας… Κάθε φορά η μία δίπλα στην άλλη… Τα χρόνια πέρασαν και το μόνο που έμεινε ανέπαφο με τον χρόνο ήταν σίγουρα η φιλία τους που όμοιά της δύσκολα συναντά κανείς.

Η άλλη αχώριστη φίλη της είναι η Άννα Νταλάρα και η τρίτη της παρέας η επιχειρηματίας Αγάπη Βαρδινογιάννη. Συχνά επιλέγουν να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν για λίγες ώρες από τις ατελείωτες υποχρεώσεις τους, την έπαυλη της οικογένειας Κόκκαλη στη Μύκονο.

Ο σύζυγός της απο τον πρώτο γάμο, ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει παραμείνει, παρά το διαζύγιο κοντά στην οικογένεια Κόκκαλη και είναι απο τους στενούς συνεργάτες του μεγαλοεπιχειρηματία.

Ο κοινός γιός τους Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, όπου σπούδασε οικονομικά.

Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν είναι φανατικός Ολυμπιακός, είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και είναι ιδιαίτερα ευγενικός.

Tα πρώτα βίντεο από την κηδεία