Μαλλιοτραβήχτηκαν οι παρουσιάστριες και ορίστε η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1!

Έσκασε η τηλεοπτική βόμβα!

Μαλλιοτραβήχτηκαν οι παρουσιάστριες και ορίστε η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1!

Mια νέα αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 ήρθε να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά του καναλιού!


Συγκεκριμένα λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής για σήμερα, η Μαρία Λουίζα Βούρου αποχαιρέτησε... μόνιμα τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί στις 10 και ανακοίνωσε μαζί με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη την αποχώρησή της.Διαβάστε παρακάτω....

Η ίδια η παρουσιάστρια είπε πως ο λόγος της αποχώρησης είναι η προχωρημένη εγκυμοσύνη της καθώς η σε λίγο καιρό αναμένεται να γεννήσει!

Δείτε ακόμη: Τόνι Σφήνος: Αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια! Ο επόμενος ανατρεπτικός ρόλος...

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως θα αντέξω περισσότερο. Αλλά επειδή από πέρσι τον Οκτώβριο έχουμε πάει non-stop και με την εκπομπή επάνω και με τις άλλες μου δουλειές στην Αθήνα, κουράστηκα. Και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό μου, πρέπει λίγο να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές. Γιατί Σεπτέμβριος έρχεται και γεννάμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι δυναμικά», είπε η Μαρία Λουΐζα Βούρου αλλά η αλήθεια... κρύβεται αλλού!

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον ΣΚΑΙ! Τέλος εποχής για το κανάλι...


Το παρασκήνιο με τον ΑΝΤ1 και η μεγάλη δυσαρέσκεια
Εμείς στο Youweekly.gr κάνουμε ρεπορτάζ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μαρίας Λουίζας από το κανάλι! Η ίδια, είχε αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στο Μακεδονία TV , που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε στηρίξει πολύ το κανάλι όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Όταν λοιπόν ο ΑΝΤ1 της έδωσε την ευκαιρία να είναι στο καλοκαιρινό πρωινό η Μαρία Λουίζα θεώρησε ότι θα έχει άλλη αντιμετώπιση από μια απλή πανελίστρια. Η Νικολέτα δεν της έδωσε παραπάνω χώρο και χρόνο από τους υπόλοιπους συνεργάτες και η Μαρία Λουίζα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της, ειδικά επειδή η ίδια είχε αναλάβει παλαιότερα παρουσίαση εκπομπής, σε αντίθεση με τους υπολοιπους που δεν ήταν τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό. Όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε, αποφάσισε να αποχωρήσει!