Απίστευτη ατάκα από τον Τανιμανίδη! «Θέλω να το παίξω γκόμενος λίγο πριν...» Τα ξέρει αυτά η Μπομπα;

Επική ανάρτηση!

Απίστευτη ατάκα από τον Τανιμανίδη! «Θέλω να το παίξω γκόμενος λίγο πριν...» Τα ξέρει αυτά η Μπομπα;

Λίγες ημέρες και συγκεκριμένα όπως αναφέρει και ο ίδιος μόλις 43 μας χωρίζουν από τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο γάμος του δημοφιλούς παρουσιαστή και παραγωγού (έχει τη δική του εταιρείαBaby Blue Project) και της γοητευτικής Χριστίνας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στον τόπο καταγωγής της Μαρίνας Βερνίκου, όπου μαζί με το σύζυγό της έχουν σπίτι στην περιοχή Βαθύ. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα γίνει κοκτέιλ πάρτι στο σπίτι του ζεύγους Καμπουρίδη, ενώ ο γάμος θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα. Θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία ακριβώς δίπλα, η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ραδιοφωνικός παραγωγός!

Οι καλεσμένοι αναμένεται να φτάσουν τους 350, με πλήθος φίλων και συνεργατών του ζευγαριού (ανάμεσα στους οποίους και ο Acun Ilicalli, πρόεδρος της Acun Medya, στην οποία ανήκουν το Survivor και το Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο, όπου συμμετέχει ο Σάκης μετά τη μεταγραφή του στο ΣΚΑΪ). Η νύφη θα φορέσει νυφικό της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός θα ράψει το κοστούμι του στον Τάκη Γιαννέτο.

Δείτε ακόμη: Που πας χρυσή μου; Πασίγνωστη Ελληνίδα με βλεφαρίδα κάγκελο και μακιγιάζ στην παραλία!

Ο Σάκης έκανε μια... επική ανάρτηση στα social media, όπου μας έδειξε το καλογυμνασμένο του σώμα και έγραψε στη λεζάντα: «43 μερες ακομα εργενης...ειπα να το παιξω λιγο γκομενος! #klama #visitgreece #bluesea#greekislands #summer»! Δείτε την σχετική ανάρτηση: