Επέτειος για Βαρδή-Σκαφιδά! Το ρομαντικό φωτοάλμπουμ του γάμου τους!

Φωτογραφίες από τον γάμο!

Επέτειος για Βαρδή-Σκαφιδά! Το ρομαντικό φωτοάλμπουμ του γάμου τους!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά γιορτάζουν σήμερα την πρώτη επέτειο του γάμου τους και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και η οικογενειακή τους ευτυχία είναι πραγματικά αξιοζήλευτη! Ωστόσο, η σημερινή μέρα για αυτούς είναι κάτι παραπάνω από επέτειος γάμου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πρώην παίκτρια ριάλιτι τόπλες απολαμβάνει τα χάδια του συντρόφου της!

Οι ερωτευμένοι Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφιδά έχουν να γιορτάσουν πολλά ευχάριστα γεγονότα σήμερα. Πριν 6 χρόνια, στις 21 Ιουλίου, το τρυφερό ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του γνωριμία. Λίγα χρόνια μετά την ίδια μέρα παντρεύτηκαν, αλλά και βάφτισαν την κορούλα τους!

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Η πόζα χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα που γκρέμισε το Instagram!

Δείτε ακόμη: Βόμβα στον ΣΚΑΙ! Εκτός καναλιού πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Με αφορμή αυτό το όμορφο και σημαντικό για αυτούς γεγονός,το Youweekly.gr έφτιαξε μια σειρά από αγαπημένες φωτογραφίες του ζευγαριού, για να θυμηθούμε τις πιο ρομαντικές στιγμές τους!

Δείτε ακόμη: Ευγενία Μανωλίδου: Με νέο λουκ στα μαλλιά! Τα hairstyles της που λατρέψαμε

Μάλιστα ο Γιάννης ευχήθηκε με τον πιο ρομαντικό τρόπο στη σύζυγο του αφού έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα που έσταζε μέλι! «21/7. Θες παντρεια??6 χρονια γνωριμιας,1 χρονος γαμου. Σαν σημερα και γνωριμια και γαμος και βαπτιση της κορης μας. Δεν θα αλλαζα τιποτα. Σε ευχαριστω πολυ @natasaskafida μου που μου προσφερες οσα ηθελα και οσα δεν φανταζομουν.» Ανέφερε στη λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση: