"Τον βλέπαμε με το βρακί πέντε μήνες..." Δημόσιο "άδειασμα" στον Παπαργυρόπουλο από πασίγνωστη Ελληνίδα!

Δείτε τι είπε....

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό και όχι αδίκως.

Ο πρώην παίχτης του Survivor κατάφερε για άλλη μια φορά να προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά του και τα επιθετικά σχόλια γνωστής πανελίστριας σε πρωινή εκπομπή έπεσαν βροχή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκ! Βρέθηκε νεκρή στα 49 της γνωστή ηθοποιός!

Η συζήτηση έγινε στην εκπομπή Splash και αφορμή ήταν η άρνηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου να απαντήσει στους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Πόλεμος Λιάγκα - ΑΝΤ1; Το μήνυμα του παρουσιαστή και η προειδοποίηση! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Τζωρτζέλα Κοσιάβα που δεν δίστασε καθόλου να εκφράσει την δυσαρέσκειά της για το γεγονός και ξεκίνησε αμέσως την επίθεση κατά του πρώην παίχτη του Survivor.

Είπε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη: «Έκανα πρόβες για σήριαλ του ΑΝΤ1 και είδα στο κανάλι άλλον ηθοποιό»! Το δημόσιο άδειασμα γνωστού Έλληνα ηθοποιού! (Βίντεο)

"Εκνευρίζομαι, όχι μόνο εγώ, αλλά πιστεύω και ο κόσμος που μας βλέπει. Πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, δεν τον ξέρει κανένας, γίνεται γνωστός ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος… Τον βλέπουμε με το βρακί, με το μαγιό πέντε μήνες που είναι εκεί πέρα σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του. Να κλαίει, να συγκινείται, να εξομολογείται προσωπικές του ιστορίες… Και τώρα δεν θέλει να απαντήσει γιατί οι ερωτήσεις είναι κουτσομπολίστικες. Πώς γίνεται αυτό, που πας σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, βγάζεις τη ζωή σου στη φόρα, την καταθέτεις έτσι όπως είναι, και μετά δεν θες να απαντάς."