Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννα! Η φωτογραφία της κόρης της...

Λιώσαμε!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννα! Η φωτογραφία της κόρης της...

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.


Η γέννησε χτες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Άρη Γούτο και όπως είναι φυσικό δηλώνει κλασική χαζομαμά! Διαβάστε παρακάτω....

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, και σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Βρέθηκε νεκρή στα 49 της γνωστή ηθοποιός!


Σήμερα το απόγευμα η Φλορίντα ανέβασε τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της!

Δείτε ακόμη: Πόλεμος Λιάγκα - ΑΝΤ1; Το μήνυμα του παρουσιαστή και η προειδοποίηση! (Βίντεο)


"Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα! Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου @eleni_linou που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του @rea_maternity για την άψογη φροντίδα. Σας ευχαριστώ", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: «Έκανα πρόβες για σήριαλ του ΑΝΤ1 και είδα στο κανάλι άλλον ηθοποιό»! Το δημόσιο άδειασμα γνωστού Έλληνα ηθοποιού! (Βίντεο)