Χωρισμός - έκπληξη! Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια τα βρόντηξε με τον σύντροφό της;

Καρδιά αγκινάρα!

Χωρισμός - έκπληξη! Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια τα βρόντηξε με τον σύντροφό της;

Δεν το περιμέναμε αλλά τελικά τα διέλυσαν όλα!

«Έχω χωρίσει με τον mike είμαι μόνη μου δεν μπορώ να αφιερωθώ σε μία σχέση αυτή την περίοδο... Θέλω να αφοσιωθώ στη μουσική 100 %και στην προσπάθεια που κάνω γεγονός που απαιτεί και πολύ χρόνο.» είπε η Έλενα Τσαγκρινού στο People και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης: Η επική απάντηση του στο.... φλερτ από τον Λάκη Γαβαλά!



Όσο για την εικόνα της υποστήριξε....
Στο μυαλό μας όλοι έχουμε κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Τα δικά μου είναι καλλίγραμμα. Με απασχολεί εικόνα μου. Όταν δε νιώθω καλά θα βαφτώ θα με προσέξω επίσης γυμνάζομαι αρκετά. Κάνω cross fit και διαλειμματική προπόνηση τέσσερις φορές την εβδομάδα μόνη μου στο σπίτι επιπλέον ακολουθώ μια τροφή μία διατροφή με έξι μικρά γεύματα την ημέρα για να έχω τη φόρμα μου!

Ο χωρισμός από τον Βασίλη Κουμεντάκο των Otherview και πως ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Μike

Η Έλενα Τσαγκρινού που την γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα των Otherview υπήρξε για καιρό ζευγάρι με τον Βασίλη Κουμεντάκο... μέχρι που γνώρισε το Mike!

Δείτε ακόμη: Σπανούλης - Χοψονίδου: Αγοράζουν σπίτι στην Πάρο! Όλες οι λεπτομέρειες!

Η τραγουδίστρια, είχε η ίδια επιβεβαιώσει για τις φήμες που την ήθελαν να single έχοντας πει: «Ήταν μια μακροχρόνια σχέση που τελείωσε. Πέρασα κι εγώ πολύ καλά κι εκείνος. Νομίζω τώρα ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος και για εμένα και για εκείνον... Δεν είναι πρόσφατο. Με τον Μιχάλη είμαστε μαζί εδώ και πέντε μήνες και είμαστε πολύ καλά... Οι OtherView δεν θα διαλυθούν, αλλά εγώ θα φύγω από το γκρουπ. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον χωρισμό. Απλά, ολοκληρώθηκε μετά από πέντε χρόνια η συνεργασία μας και έληξε το συμβόλαιό μου!»

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Γιατί η γυναίκα του Παντελίδη, Πωλίνα Φιλίππου κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της!

Λίγο αργότερα τα έφτιαξε με τον ράπερ Μike με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας! Ωστόσο ούτε και αυτός ο έρωτας έληξε αίσια αφού το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Μάρτιο και χώρισε.. 4 μήνες μετά!