Άννα Βίσση: Η άγνωστη αδερφή της και η αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι που μας ξετρέλανε!

Η ανάρτηση στα social media!

Άννα Βίσση: Η άγνωστη αδερφή της και η αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι που μας ξετρέλανε!

Η Άννα Βίσση μας συστήνει στην αδερφή της και η φωτογραφία της με το μαγιό στην παραλία κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια βρίσκεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της και παρ'ολα αυτά δεν χάνει χρόνο για να διασκεδάσει με τους αγαπημένους της ανθρώπους, όπου ανάμεσά τους και η αδερφή της που δεν έχουμε ξαναδεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το σούπερ χλιδάτο πάρτι του Ψινάκη στο Nammos! Τα πιάτα που έφευγαν βροχή και ο ξέφρενος χορός! (Bίντεο)

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στη Ζάκυνθο για μία ακόμη εμφάνιση στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας και δεν έλειψαν φυσικά οι βόλτες στο νησί!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με την παρέα που τη συνοδεύει και από εκεί δεν έλειπε η αδερφή της Νίκη η οποία βρίσκεται κοντά της σε κάθε της βήμα.

Δείτε ακόμη: Σπαρακτικό! Τ μήνυμα του Βαγγέλη Γερμανού για τον Μάνο Ελευθερίου που ραγίζει καρδιές!

Η αλήθεια είναι πως η αδερφή της τραγουδίστριας είναι από τα αγαπημένα της πρόσωπα που δεν κάνει ωστόσο πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, το οικογενειακό δίδυμο δεν έλειψε να αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία όπου η Άννα Βίσση ξετρελαίνει τα πλήθη με το καλογυμνασμένο σώμα της!

Δείτε ακόμη: "Ένιωθα γκέι παιδί και..." Η ατάκα της Ελένης Φουρέιρα που θα συζητηθεί!

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Οι διακοπές με τον Ευαγγελάτο στο Ιόνιο και οι καλοκαιρινές φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι οικογενειακές φωτογραφίες αρέσουν και έτσι εξηγείται το πλήθος likes που έχουν λάβει!