Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Αυτοί είναι οι κουμπάροι τους! Τι τους ενώνει με δεσμούς αίματος και φιλίας...

Το επιβεβαίωσε η Υβόννη!

Γάμος Μπόσνιακ - Ρέμου: Αυτοί είναι οι κουμπάροι τους! Τι τους ενώνει με δεσμούς αίματος και φιλίας...

Ο γάμος της χρονιάς αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, αφού ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!


Το ερωτευμένο ζευγάρι, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και μια κόρη θα ενωθεί για πάντα ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης: Τι έκανε το πρώτο βράδυ μετά το Survivor;


Και μπορεί το ζευγάρι να μην ήθελε να δωθεί έκταση στο ευχάριστο γεγονός αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε ποιοι θα είναι κουμπάροι του Αντώνη και της Υβόννης! Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη, κάτι που επιβεβαίωσε η Υβόννη Μπόσνιακ μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram!

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Δαλάκα "ανεβάζει" φωτογραφία της αδερφής της που πρέπει να δείτε...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Nάσος Παπαργυρόπουλος: Ποια είναι η Μαρίνα;

Η φιλία έγινε συγγένεια

Δείτε ακόμη: Viral o Πάνος Ζάρλας! Δείτε το γιατί....

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει πολλές φορές για τη φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ για την οποία έχει πει ότι είναι καρμική ! Η ίδια στήριξε πολύ την Υβόννη όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα αλλά και ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες που έβαλαν τα ρούχα που σχεδιάζει! Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου είναι και η νονά της κόρης της με τον Αντώνη Ρέμο! Όσο για τον Κώστα Πηλαδάκη; Ο επιχειρηματίας είναι πολύ στενός φίλος του Αντώνη! Ο Κώστας στήριξε πολύ τον Αντώνη στην περιπέτεια που είχε με τον Ηρακλή, κυρίως ηθικά και ο Αντώνης το εκτίμησε πολύ! Τόσο πολύ, που αποφάσισε να τον κάνει κουμπάρο του!