Θυμάστε τον Γιώργο από το Big Brother; Τι κάνει και πως είναι σήμερα! (Βίντεο)

Ξεκάθαρα ο πιο εκκεντρικός παίκτης!

Θυμάστε τον Γιώργο από το Big Brother; Τι κάνει και πως είναι σήμερα! (Βίντεο)

Ο ίδιος είχε προκαλέσει πανικό όταν μπήκε στο Big Brother 3, το 2011!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη που σήμερα είναι ελαιοχρωματιστής, ζει στην πόλη του τη Λάρισα, έχει μακριά δυνατά μαλλιά και για χόμπι... σέρνει αμάξια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Δαλάκα "ανεβάζει" φωτογραφία της αδερφής της που πρέπει να δείτε...


Ο Γιώργος, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Splash του Epsilon και τους άφησε όλους άφωνους όταν ξεκίνησε να δείχνει... το χόμπι του! Όσο για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι είπε: «Τα έχω αφήσει πίσω όλα αυτά και είμαι μια χαρά, περνάω υπέροχα. Πέρασα ωραία τότε, το απόλαυσα και συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν ενδιαφέρθηκα ούτε για τα χρήματα ούτε για την προβολή μετά το παιχνίδι. Τώρα είμαι ελαιοχρωματιστής στη Λάρισα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ο Έλληνας... Μικ Τζάγκερ από τη Λάρισα!
Όπως λέει ο ίδιος, όλα ξεκίνησαν για πλάκα, μετά από μια επαφή που είχε με τη συνθέτρια Μαρία Γιαννίκου και κατέληξε να ηχογραφήσει τέσσερα κομμάτια αλλά στην συνέχεια θέλησε να γίνει... σαν τον Μικ Τζάγκερ!

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: «Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα παρατούσα την τηλεόραση»

Στην αρχή, δεν είχε καλή φωνή και είχε τραγουδήσει και μία φορά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μετά τη γνωριμία του με την κυρία Γιαννίκου και τα μαθήματα φωνητικής, λέει για τη φωνή του : «Έχει φτιάξει πάρα πολύ και τώρα είναι μια χαρά. Να φανταστείς, όταν ακούω τον εαυτό μου, απορώ».

Ενώ του αρέσουν τα λαϊκά ακούσματα, ο ίδιος είοε: «Είμαι γεννημένος ροκάς, το έχω στο αίμα μου. Ακόμη και τώρα ακούω Iron Maiden, Black Sabbath, Led zeppelin, scorpions αλλά και όλους τους μεγάλους θρύλους του ροκ».

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσο άλλαξε η αδερφή της Κωνσταντίνας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Εύχεται να γίνει σαν τον Mick Jagger, ενώ δεν έχει τυπώσει ακόμη αυτόγραφα αν και του ζητούν: «Δεν το παίζω σταρ».