Το Μάτι και ο Μαραθώνας παραδόθηκαν στην φωτιά και ο Ψινάκης, ο δήμαρχος τους στην Μύκονο γλεντάει....

Το Μάτι και ο Μαραθώνας παραδόθηκαν στην φωτιά και ο Ψινάκης, ο δήμαρχος τους στην Μύκονο γλεντάει....

24 νεκροί, 150 τραυματίες, 10 διασωληνωμένοι στην εντατική και μιλάμε για μια ανείπωτη τραγωδία για μία κόλαση που έπληξε το Mάτι, τον Μαραθώνα και την Κινέττα.

Από την άλλη μεριά ο άνθρωπος που έχει τεράστιες ευθύνες για αυτήν την καταστροφή πιάνεται να διασκεδάζει ένα εικοσιτετράωρο πριν στη Μύκονο και να σπάει πιάτα... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Τσαλίκης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του τραγουδιστή για την πύρινη λαίλαπα....

Με ένα πάρτι επιτομή του post kitsch, περιστοιχισμένος από «σελέμπριτις» σε αποστρατία, γιόρτασε τη γιορτή του ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τυγχάνει και δήμαρχος Μαραθώνα.

Δείτε ακόμη: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αττική! - Πύρινος εφιάλτης

Αποδεικνύοντας ότι «λεφτά υπάρχουν», ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε τη γιορτή του, όχι φυσικά στον ταπεινό Μαραθώνα, αλλά στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και σε ένα από τα ακριβότερα beach restaurant του νησιού αλλά και της Μεσογείου: Το Νammos.

Δείτε ακόμη: Μια γιαγιά από τη Κινέτα με το κλάμα της ράγισε καρδιές για το καμένο της σπίτι! (Βίντεο)

Οπως υποσχόταν η πρόσκληση που είχε στείλει, σύμφωνα με την iefimerida.gr ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε με «τρελά σπασίματα»! Οι καλεσμένοι του και ο ίδιος έσπαγαν, υπό τους ήχους της μουσικής, στοίβες με πιάτα και ξεφάντωναν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δείτε ακόμη: Η Κινέτα έγινε κόλαση: Ο δημοσιογράφος του Star δείχνει τη φωτιά που έφτασε μέχρι τη θάλασσα! (Βίντεο)

Με βαθύ μαύρισμα, όπως οφείλει στον εαυτό του κάθε κοσμοπολίτης, ντυμένος στα λευκά, για να εναρμονίζεται στο στιλ του νησιού και με τα κατάλευκα δόντια του να φωσφορίζουν στο σκοτάδι ο δήμαρχος Μαραθώνα τραγουδούσε «αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας», ενώ φίλοι του έσπαγαν τα πιάτα στα πόδια του.