Έκτακτη βοήθεια! Αναχωρεί αποστολή πυροσβεστικών δυνάμεων από Κύπρο!

Όλες οι εξελίξεις!

Έκτακτη βοήθεια! Αναχωρεί αποστολή πυροσβεστικών δυνάμεων από Κύπρο!

Η αποστολή αποτελείται από 60 μέλη πυρόσβεσης, 20 μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 20 δασοπυροσβέστες και 20 μέλη της πολιτικής 'Αμυνας και θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Αναχωρεί αποστολή από την Κύπρο για την Αθήνα για να συνδράμει στην κατάσβεση των τεράστιων πυρκαγιών. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική μαρτυρία! Αγκαλιασμένοι βρέθηκαν οι 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι στη Αργυρή ακτή! (Βίντεο)

Η αποστολή αποτελείται από 60 μέλη πυρόσβεσης, 20 μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 20 δασοπυροσβέστες και 20 μέλη της πολιτικής 'Αμυνας και θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε ακόμη: Ψινάκη, για πες αλεύρι... Που είναι ο Δήμαρχος, οέο; Τον ψάχνουν οι κάτοικοι του Μαραθώνα να του ψιθυρίσουν κάτι «Γαλλικά»!

Η διευθέτηση για τη συνδρομή των Κύπριων πυροσβεστών έγινε μετά από οδηγίες του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου επικοινώνησε με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της ελληνικής κυβέρνησης Νίκο Τόσκα, εκφράζοντας την ετοιμότητα της κυπριακής κυβέρνησης να παράσχει βοήθεια.

Πηγή: Protothema.gr