Δεν έχει τέλος η τραγωδία! - Σοκ με την ταυτότητα του νεκρού στο Μάτι Αττικής!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία! - Σοκ με την ταυτότητα του νεκρού στο Μάτι Αττικής!

Σίγουρα όταν μιλάμε για νεκρούς κάθε άνθρωπος έχει την ίδια αξία! Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες!

Ο αριθμών των νεκρών όλων και μεγαλώνει και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε που θα σταματήσει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Πόλεμος" στη Ραφήνα: Ανατριχιαστική ανάρτηση της Κατερίνας Μανανεδάκη!

Ωστόσο η είδηση που έφτασε στα γραφεία από το πρωί της Τρίτης μας έχει συγκλονίσει! Ο αριθμός έχει ξεπεράσει τους 50, μέχρι στιγμής δυστυχώς, και ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται πολλά παιδιά! Αλλά αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως φρικτό θάνατο βρήκε και ένα βρέφος 6 μηνών!

Δείτε ακόμη: Απίστευτες προσπάθειες διάσωσης! 72 άνθρωποι περισυνελέγησαν από την θάλασσα και 710 απομακρύνθηκαν μέσω θαλάσσης!

Μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της ανθρωπότητας! Έξι μήνες μετά την γέννηση του βρήκε φρικτό θάνατο από την πυρκαγιά σε Ραφήνα και Μάτι! Όπως έγινε γνωστό με τις φλόγες να... γλείφουν το σπίτι τους στο Μάτι, οι τραγικοί γονείς το εγκατέλειψαν σοκαρισμένοι έχοντας μαζί το νεογέννητο παιδί τους και βρέθηκαν στην παραλία.

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική περιγραφή της δημοσιογράφου μόλις είδε τις σωρούς των 26 απανθρακωμένων ανθρώπων στο οικόπεδο στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι (Εικόνες σοκ)

Εκεί τους περισυνέλλεξε σκάφος κι αφού τους αποβίβασε σε ασφαλές μέρος, το μωρό παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά από λίγη ώρα κατέληξε...