Παυλίνα Βουλγαράκη: Οι άγνωστες πτυχές της φιλίας της με την Τσούτσια! Η κουμπαριά, ο θρήνος, η στήριξη και το μήνυμα!

Παυλίνα Βουλγαράκη: Οι  άγνωστες πτυχές της φιλίας της με την Τσούτσια! Η κουμπαριά, ο θρήνος, η στήριξη και το μήνυμα!

H Mαρία Τσούτσια, το κορίτσι του Σωκράτη Κόκκαλη jr, όχι απλά ήταν κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι, αλλά είχε δίπλα και την παιδική της φίλη Παυλίνα Βουλγαράκη!

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espresso, η Παυλίνα, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουγαράκη, θα γινόταν κουμπάρα στο γάμο των παιδιών, εάν ο θάνατος δεν προλάβαινε να μπει ανάμεσά τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στο Κόκκινο Λιμάνι ο Σάββας Πούμπουρας! Το post γροθιά στο στομάχι στα social media!

Οι δύο φίλες κρατώντας η μια την άλλη, καθώς λάτρευαν τον Σωκράτη, ήταν μαζί στην κηδεία του, διακριτικά κι αθόρυβα, με μάτια πρησμένα από το κλάμα, που κρυβόταν πίσω από τα μαύρα γυαλιά.

Το ζευγάρι Μαρίας- Σωκράτη και η Παυλίνα ήταν πολύ δεμένη παρέα. Ένα πολύ δυνατό μήνυμα, που απευθυνόταν μόνο προς τον Σωκράτη Κόκκαλη jr, και σε κανέναν άλλον, παρότι δεν θα το διαβάζετε ποτέ, ήταν η αιτία για την αποκάλυψη. "Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ' αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα" ήταν το μήνυμα αγάπης και συνάμα η υπόσχεση της Παυλίξνας προς τον αγαπημένο της φίλο Σωκράτη, που έφυγε τόσο νωρίς από η ζωή, ότι θα βρίσεται στο πλάι της Μαρίας του.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: To συγκινητικό μήνυμα για τους ανθρώπους που "έφυγαν" άδικα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, Μαρία και Παυλίνα γνωρίστηκαν στο δημοτικό σχολείο και συνέχισαν μαζί να κάνουν κολλητή παρέα και στο Κολλέγιο, όπου προστέθηκε και ο Σωκράτης. Η φίλια τους εκεί γιγαντώθηκε και το επόμενο βήμα θα ήταν η κουμπαριά τους.

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της Παυλίνας στα μουσικά δρώμενα, που ομολογουμένως είναι σπουδαία, γνωρίζουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έλειψε ποτέ από κανένα live της, είτε σε μουσικές σκηνές είτε σε συναυλίες.

Δείτε ακόμη: Πυρκαγιά στην Αττική: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για τα αίτια!

Τα δύο κορίτσια, που ήταν παντού μαζί και αρκετά βράδια η Παυλίνα τα περνούσε στο σπίτι του ζευγαριού, μόλις χτύπησε το τηλέφωνο κι έμαθαν τα νέα κατέρρευσαν.

Η Μαρία και ο Σωκράτης ήταν ζευγάρι τα τελευταία εννιά χρόνια!